NG, la promesa alacantina del freestyle amb tan sols 14 anys

Una nova figura del freestyle rap està emergent. NG, també coneguda com Nuriaga, una jove de 14 anys d’Alacant està arrasant a les xarxes gràcies als vídeos que publica el canal de YouTube General Rap Alicante. Aquest canal es dedica a organitzar, gravar i publicar enfrontaments de batalles de galls de carrer que se celebren a Alacant. El vídeo de la seua batalla davant Dragma el mes passat, li ha valgut més de 300.000 reproduccions. Podem dir que NG s’ha convertit en la gran promesa del freestyle alacantí i estatal?

Aquest combat va ser de setzens de final i NG va perdre en el següent enfrontament de vuitens davant VdeVarios. Com en quasi tots els àmbits de la vida, aquesta modalitat ha estat dominada per homes des dels inicis, però ja fa alguns anys que dones com Sara Socas o Erika 2 Santos s’han fet un nom. Cobra ara rellevància la figura d’NG, qui amb 14 anys, i la seua menuda estatura, deixa en evidència en cada combat els seus contrincants. Si més no, les batalles de galls consten d’això. A més de fluir amb classe sobre les bases, construir estructures sòlides, fer rimes originals, jocs de paraules i treballar referències que convencen al jurat.

Fa uns dies es va celebrar a Alacant la segona semifinal de la “Red Bull Batalla de los Gallos” i des de General Rap Alicante no van perdre oportunitat per fer la seua prèvia on també va participar NG. Encara que aquesta vegada es va quedar als setzens de final.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €