El raper alacantí Arkano guanya la #BatallaDeLosGallos

Final Internacional3…2…1… Vamoooooooos! #VamosArkano #BatallaDeLosGallos

Posted by Arkano on diumenge, 13 / desembre / 2015

L’alacantí Guillermo Rodríguez més conegut com Arkano, es converteix en el nou campió internacional de la Red Bull Batalla dels Galls. A les 19:00 de la vesprada (hora a xilena) va començar, davant més de 20.000 persones, la final internacional del torneig d’improvisació en castellà organitzat per la marca de beguda energètica. El camí a la final no va ser fàcil, enfrontant-se en quarts de final a l’argentí Dtoke, un dels galls amb més suports per alçar-se amb el cinturó de campió.

Arkano

La semifinal no va ser menys, i com s’anunciava durant tota la setmana, va ser una final anticipada. El mexicà Aczino no va poder amb les rimes i mètriques de l’alacantí, en una de les batalles més renyides del torneig internacional.

I per finalitzar, l’últim rival va ser l’amfitrió, el xilè Tom Crowley. Una batalla diferent a les altres, amb 3 rounds, la primera un minut estil lliure, la segona per conceptes, en aquest cas parlar bé sobre l’oponent, i per finalitzar 120 segons de 4 × 4. El suport del públic local no va ser suficient per evitar que Arkano s’alçara com el nou campió internacional de la Red Bull Batalla dels Galls.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €