T’atreveixes amb el repte de Game of Thrones?

Una exposició, tres escape rooms i moltes activitats de la sèrie Game of Thrones arribaran el proper 5 de setembre al Centre Comercial La Vital de Gandia, on estaran fins el dia 14, i el 18 d’octubre al Centre Comercial El Saler de València, i es quedarà allí fins el dia 25. HBO i Vodafone s’han unit per oferir una experiència que han anomenat “El Repte” a tots els fans de Joc de Trons, que en són molts. Aquesta iniciativa es durà a terme en  14 centres comercials de tot l’estat espanyol, i va començar el 15 de març a Madrid.

L’exposició que inclou l’experiència consta de set vitrines, en les quals podrem veure objectes emblemàtics i representatius de les set primeres temporades de la serie.

Tres escape rooms

La principal atracció d’aquest repte que es planteja és cadascuna de les escape rooms que es poden realitzar. Diferents dificultats, escenaris i objectius perquè tots queden satisfets. Totes són per majors de 18 anys, tot i que els menors podran participar acompanyats d’un adult responsable. Això si, haureu de ser ràpids perquè l’objectiu s’ha de complir en un temps màxim de 10 minuts.

  • Rocadragó. Suposadament és la sala més senzilla. L’objectiu és trobar uns tòtems per ajudar a Daenerys Targaryen a completar el mapa del centre de la taula de reunions de Rocadragó.

Game of thrones repte

  • Hivèrnia és la sala de dificultat mitjana. En aquesta escape room ens traslladarem al nord per ajudar a Arya, que necessita que l’ajuden a robar-li una daga d’acer valyri a Petyr Baelish. Per aconseguir-ho haureu de resoldre diferents puzzles, trobar a la valenta Stark i donar-li la daga en mà; tot això, sense que ningú et descobrisca ningú.

Repte Game of thrones

  • Desembarcament del rei. Aquesta sala és la més complicada de resoldre. Per poder completar-la s’haurà de robar un llibre d’un enemic de Cersei que conté informació important. (No volem imaginar-nos les conseqüències si no trobeu el llibre…)

A més de l’exposició i les escape rooms també s’organitzaran altres activitats: una ruleta amb preguntes per aconseguir premis oficials de la sèrie, l’oportunitat de fer-te una foto amb el mític Tron de Ferro o amb Drogon, un dels dragons de Daenerys Targaryen.

Totes les activitats són gratuïtes però hauran de realitzar-se dins dels horaris establerts per cada centre comercial. A més, s’hauran d’emplenar uns formularis de dades abans de començar l’experiència.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €