Sexualitat, feminisme i educació, els Verkamis valencians més destacats

Ens agraden les iniciatives creatives valencianes, i per això us portem amb certa regularitat les campanyes valencianes de Verkami més interessants. Hui us parlem de 5 projectes que estan propers a assolir els seus objectius i un que ho ha aconseguit però sentim l’interès de compartir-lo. Deixem un poquet de banda la producció musical per portar-vos iniciatives on l’educació és principal protagonista, tant sexual, musical i mediambiental. Nosaltres us els presentem, vosaltres decidiu a qui ajudar

El Sexágono

El Sexágono és un joc eròtic dirigit a persones feministes de qualsevol gènere i orientació. L’objectiu és generar un clima de confiança i connexió per gaudir del sexe sense tabús. Permet jugar en parella o, si vosaltres voleu, amb diversos/es jugadors/es. El joc ideal per descobrir les possibilitats d’una trobada sexual sana, divertida i excitant. Pots col·laborar des de 5€ i amb 25€ t’emportaràs el joc a casa.

Filomena

Aquest conte infantil protagonitzat per Filomena, vol mostrar que és possible trencar les barreres dels estereotips. Els xiquets i xiquetes poden crear un món a la seua mida que els reafirme i els faça sentir segurs. L’autora ja fa dies que ha aconseguit el primer i segon objectiu que es va marcar, així que l’ha ampliat a 2.500€ per  fer també la versió en valencià. Podeu col·laborar des de 5€ i amb 16€ tindreu un exemplar dedicat per l’autora.

Hits With Tits Vol. 6

Hits With Tits, un projecte que se centra en la difusió i promoció real de la dona dins el panorama cultural, fent especial èmfasi en la música i il·lustració. Han publicat fins al moment cinc recopilatoris compostos per temes inèdits d’artistes femenines i mixtes tant nacionals com internacionals, usant la filosofia DIY i fomentant l’autoedició com a mètode professional i emprenedor. I ara van a pel sisè! Amb 5€ tindràs la descàrrega digital del recopilatori i amb un poc més pots emportar-te samarretes, bosses… inclús el disc en vinil!

Col·legi Montoya al Cantània


El col·legi públic Juan Manuel Montoya es troba al barri de la Punta a València, en un barri eminentment de classe treballadora. El centre acull un bon nombre d’alumnat, que tenen amb la música l’únic contacte amb el valencià. Dos professors i la directora del centre han promogut aquest Verkami perquè els alumnes participen al concert de Cantània a Barcelona. Les recaptacions es destinaran íntegrament a pagar les despeses de desplaçament en autocar i de manutenció de les xiquetes i xiquets. Podeu col·laborar des de 10€.

¡Bicicletas!

Anar en bicicleta és sa, ecològic i molt divertit. I això s’encarrega de transmetre aquest conte infantil, amb el qual pretenen potenciar l’aprenentatge i l’educació de xiquets i xiquetes. Al llibre tindran especial rellevància les il·lustracions que encara no estan totes definides però en podeu veure algunes al vídeo de presentació. Amb les recompenses podràs aconseguir un exemplar del llibre per tan sols 15€. Si augmentes la teua aportació també augmentaran gradualment les recompenses.

Bonus track: Los Cuentos de Candyland

Fa a penes 4 dies la sèrie Los Cuentos de Candyland aconseguia el seu objectiu a Verkami. Un grup de recents graduats a la UPV (Campus de Gandia) s’han ajuntant per crear una productora anomenada Santa Esmeralda i es llançava a gravar aquesta mini sèrie. Los Cuentos de Candyland constarà de 4 capítols d’uns 45 minuts i una vegada finalitzada es publicarà íntegra a YouTube i Vimeo per a la seua lliure visualització. La sèrie es desenvolupa dins d’un món distòpic retratant una fosca realitat paral·lela a la nostra. Una barreja de temes tabú amb el cinisme de relats poc corrents. Us deixem el teaser de la sèrie mentre esperem impacients l’estrena.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €