Les veus de dones copen els videoclips valencians de maig

Després d’un inici d’any impetuós pel que fa la llançament de videoclips, havíem entrat en uns dies de recés. Una vegada passades les festes de Pasqua i cara a l’estiu sembla que torna a animar-se la producció valenciana de videoclips. I ho han fet amb molta incidència les artistes solistes i també grups integrats parcial o totalment per dones. Així que hui us portem 5 videoclips protagonitzats i cantats per dones.

Mira’m – Jazzmatiks

Primer single del nou disc de Jazzmatiks, la banda que ens tenia acostumades a versions jazzístiques de famoses cançons. Ara estrenen cançó pròpia interpretada, composta i escrita per la cantant Reme Giner. “Mira’m” és un elegant videoclip dirigit per Elhombreviento gravat a Castell de Castells i on Reme també ens mostra les seues dots de ballarina.

Volátil – Yaike x Subze

La rapera Yaike compta per a “Volátil” amb la col·laboració del també alacantí Subze. Ambdós es rodegen de neó i llums ultraviolades, per soltar aquest rap amb missatge d’amor propi. “Volátil” compta amb Neim Beats al so, videoclip i disseny gràfic. La instrumental és de Luisma Da Silva, mentre que el ballarí és Shai Shin. Els tambors són de Merakimera i el maquillatge de Vanessa Segura.

Baby – MCKea

MCKea canvia de registre i ens porta aquest rap tendre i amb missatge diferent al que ens té habituades. Es nota que “Baby” va dedicat a una persona molt important per a la MC valenciana. Fotografia en blanc i negre i subtils animacions acompanyen aquest videoclip d’estudi filmat, com sempre, per Alfonso Guachu.

I Miss U – Ly Raine

Ly Raine és una de les joves noves musses de la cultura urbana. “I miss U” és el 5é tema que publica acompanyat videoclip, de l’EP anomenat La Haine. El videoclip de La 46 Wave es presta a la tendència del moment, format 4:3 i textura VHS, per mostrar-nos una Ly amb actitud, flow i estil que fa augurar-li un formidable futur.

Barakaldo – Lisasinson

Lisasinson és el nou grup valencià de punki-pop valencià i “Barakaldo” és el seu primer senzill. Aquest grup format per tres dones -María, Miriam i Mar- s’estrena al món de la música amb nova cançó i nou videoclip, dirigit i produït per Victoria Herranz. Barakaldo tracta sobre les ganes de marxar per començar de zero a un altre lloc. Al clip veiem escenes quotidianes -recurs que s’està utilitzant molt a la música urbana- com fer suc, menjar gelat o decorar una carpeta. Tot açò amb un to atrevit i descarat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €