Fes ballar la revolució i vota la teua banda preferida

Ja pots participar en l’elecció de les 5 bandes finalistes del concurs Fem Ballar la Revolució. El pròxim 6 de juliol, al concert de Vivers que organitza Suport Produccions s’anunciarà la banda guanyadora de l’enregistrament d’una cançó amb Atomic Studio, la gravació d’un videoclip i la possibilitat de fer un concert a La Peligro.

Bandes

S’han presentat 23 bandes al concurs, superant les expectatives de l’organització, que tenia com a objectiu aconseguir-ne 15. El requisit obligatori que tots els grups havien de complir era el de tindre almenys el 50% d’integrants dones. En Tresdeu et portem una llista de reproducció perquè pugues escoltar el que cada banda oferix, i així, votar les que més t’agraden.

Hi ha estils per a tots els gustos: reggae, dancehall, punk, dub, rock, funk…i molts més. Així que de segur que alguna banda s’adapta a allò que més t’agrada.

Com votar

Ja ha començat el període de votacions públiques mitjançant xarxes socials. Si després d’escoltar la playlist vols donar suport a alguna banda per poder aconseguir fer un bot al món més professional, t’expliquem com fer-ho.

PER VOTAR sols has d’entrar a aquest ENLLAÇ FACEBOOK, donar-li on posa “DEBAT” i t’apareixerà l’enquesta. Si tens perfil de Facebook podràs votar per la teua banda favorita. L’enquesta permet votar a més d’una.

Amb els teus vots ajudaràs a la banda que més t’agrade a poder estar entre els 5 grups finalistes. Les bandes seleccionades se sotmetran a la valoració del jurat especialitzat format per Atomic Studio, Suport Produccions i La Peligro, que decidiran la guanyadora final del concurs. Serà durant el concert a Vivers de Tremenda Jauría, Tesa, Ses, Amparanoia, Miss Bolivia i Poder bimenstrual DJ, quan s’anuncie públicament la banda afortunada.

Pre-festa

Suport Produccions ha organitzat una festa aquest dijous 20 al Peter Rock Club per anar escalfant motors. Cumbia Queers, La Heidi Bélika i Las Hijas de la Cumbia s’encarregaran de posar-li ritme a la nit. Podeu aconseguir ja les vostres entrades anticipades per 12 € o comprar-les en taquilla per 18 €.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €