Cançons valencianes per conscienciar sobre el medi ambient [vol.2]

La llista de cançons amb temàtica ambiental publicada el Dia Mundial del Medi Ambient va ser tot un èxit i hem rebut moltes suggerències perquè les afegirem. Hem recopilat unes altres 5 cançons valencianes que inclouen a les seues lletres aquest tema per seguir difonent cultura conscient.

Grito a la Tierra – Funkiwis

L’any 2015 Funkiwis, amb el seu disc Nadie al volante (The Orchard Music, 2015), cridava per reconéixer que la culpa de la greu situació climàtica en què ens trobem es exclusivament culpa de l’ésser humà. En aquesta cançó parlen de la hipocresia de la societat, que pareix preocupar-se pel medi ambient però realment no fa res.

La terra plora – Mascarats

Distopia és el nou disc de Mascarats. En aquest àlbum trobem “La Terra plora” on els de La Sènia advertix de la importància d’actuar amb rapidesa perquè les conseqüències dels nostres actes estan fent que la Terra plore, cride i s’esgote.

Protocolo B – Novus Ordo

Com el nom del disc indica, els Novus Ordo estan Marcados por la rabia. En la cançó “Protocolo B” sentencien, amb el seu rapcore, el resultat i el castic que l’ésser humà rebrà per maltractar la Terra durant tantíssims anys.

Adona’t – El tio la careta

Amb aquesta cançò del disc Grita-Rebélate (Masmasia Music, 2019) El tio la careta apel·la a l’esperança en poder salvar la natura i el medi ambient. A través de la música els valencians volen que la societat s’adone que encara no és massa tard.

Aire – Insoma

A Incandescent (The Orchard Music, 2019) trobem “Aire”, un tema que ens planteja com ens afecta la brutícia de l’aire, tant a les persones com als animals. Així, Insoma ens presenta el món com lloc cremat i sec, on costa respirar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €