Notícies

S’estrena “Empoderades”, la cançó participada per més de 70 dones

Redacció | 10 juliol 2019

Hui ha vist la llum el projecte col·laboratiu que naix de la idea de Làuder, la tècnica de so, música i DJ valenciana i amb Mireia Matoses, integrant de Pupil·les, va iniciar el projecte. Es tracta de la cançó titulada “Empoderades” que compta amb una lletra col·laborativa feta a partir dels comentaris per xarxes de més de 70 dones. Entre Làuder i Mireia han editat els textos per finalitzar la lletra de la cançó, i es va unir La Tia Figa, per a aportar la seua veu i creativitat. També han participat el grup de ball Bloody Riot València. Doneu-li al play per veure i escoltar el resultat.

Tal i com hem explicat abans “Empoderades” és una cançó de lletra col·laborativa. La participació ha estat a través d’internet i la difusió ha sigut amb el hashtag #EmpoderadesColabo. El projecte naix amb la idea de repensar juntes el concepte d’empoderament personal com a dones. Té com objectiu trobar de manera individual i col·lectiva allò en què recolzar-nos front a les dinàmiques patriarcals. La lletra s’ha creat a partir de totes les respostes rebudes a la següent pregunta: “Què et fa sentir empoderada?”

La gravació de les veus va ser a càrrec de Raül Uberos; Daniel del Olmo de Periferia Norte, al màster i el mix, mentre que la realització del videoclip ha sigut d’Antifilm.

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.