Notícies

S’estrena “Empoderades”, la cançó participada per més de 70 dones

Redacció | 10 Juliol 2019

Hui ha vist la llum el projecte col·laboratiu que naix de la idea de Làuder, la tècnica de so, música i DJ valenciana i amb Mireia Matoses, integrant de Pupil·les, va iniciar el projecte. Es tracta de la cançó titulada “Empoderades” que compta amb una lletra col·laborativa feta a partir dels comentaris per xarxes de més de 70 dones. Entre Làuder i Mireia han editat els textos per finalitzar la lletra de la cançó, i es va unir La Tia Figa, per a aportar la seua veu i creativitat. També han participat el grup de ball Bloody Riot València. Doneu-li al play per veure i escoltar el resultat.

Tal i com hem explicat abans “Empoderades” és una cançó de lletra col·laborativa. La participació ha estat a través d’internet i la difusió ha sigut amb el hashtag #EmpoderadesColabo. El projecte naix amb la idea de repensar juntes el concepte d’empoderament personal com a dones. Té com objectiu trobar de manera individual i col·lectiva allò en què recolzar-nos front a les dinàmiques patriarcals. La lletra s’ha creat a partir de totes les respostes rebudes a la següent pregunta: “Què et fa sentir empoderada?”

La gravació de les veus va ser a càrrec de Raül Uberos; Daniel del Olmo de Periferia Norte, al màster i el mix, mentre que la realització del videoclip ha sigut d’Antifilm.

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.