Nativa presenta el seu tema i videoclip debut, “Rua Na Selva”

Aquest 26 de juliol Nativa han presentat el seu primer single i videoclip “Rua Na Selva”. Cançó que serveix com primer avançament del seu imminent treball i que s’alça com un crit esperançador. També com un cant a la llibertat i a la lluita diària contra una societat tediosa i enfonsada en la rutina. Un tema diferent i probablement, un dels més representatius de l’àlbum, que pretén fugir de qualsevol tipus d’etiqueta.

L’estrena de la primera cançó de Nativa, veu la llum a la par que el seu videoclip, dirigit per Meka Ribera i Tim Bolufer i produït per Miguel Puro. “Rua Na Selva” és la representació visual de tot allò, la demostració perfecta de que es pot viatjar des del local d’assaig i de que es pot lluitar dia a dia, amb la finalitat de remoure consciències.

Àlbum debut de Nativa

Tal i com ja us vam contar, Nativa és el nou projecte dels que foren membres de La Raíz: Adri Faus (baix i guitarres), Edu Soldevila (guitarres), Xavi Banyuls (trombó i beats), Sen-K García (veu) i Julio Maloa (veu). Nativa presentarà aquesta tardor el seu àlbum debut per sales d’arreu de l’estat espanyol.

Primeres dates:

  • 16 novembre a la Repvplicca de València
  • 27 novembre a l’Apolo de BCN
  • 29 novembre a la Mon de Madrid

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €