Fes més amena la tornada al cole amb nous videoclips valencians

Agost no és un mes molt procliu per les estrenes de videoclips, almenys pel que fa al panorama valencià. Així que us deixem amb aquesta selecció de videoclips valencians publicats durant els dies d’estiu per fer més amena la tornada al cole i al curro.

El Blarse – Encà pitjor

El Blarse, del col·lectiu Negossiet Studio presenta el seu últim tema “Encà pitjor” amb instrumental d’M Kons. Contundent lletra amb Samples deon s’entreveu el malestar, la ràbia i algun compte pendent (Lil Dami?) del de Pego. La sentència «…tot lo que diuen que ara sóc, ho soc encà pitjor», tanca aquesta peça audiovisual dirigida per Hèctor Pins que ens mostra escenaris caracteritzats per l’abandó.


Juanaman Saï Saï – Refugi

Nova producció de l’aventura en solitari de JuaNaMaN Saï Saï qui ens presenta la cançó “Refugi” acompanyada de videoclip. L’artista reggae acostumat a escriure sobre les coses que no li agraden i denunciar amb la seua música, s’oblida de tot en aquesta cançó i es refugia en el seu moment personal. El vídeo és obra de Leon Knetter i ens mostra amb magistrals plànols els moments d’esbarjo de l’artista.


Errecé – Océano

Alejandro Errecé ens mostra amb “Océano” la seua vesant més intimista. Reflexions i rimes reposades allunyades del freestyle amb el qual ens té acostumades. De fet, ha afirmat per xarxes que és el seu tema i vídeo que més li agraden amb diferència. El clip, una vegada més realitzat per J.Dean, ens mostra tot l’esplendor crepuscular de l’Albufera.

MISTAH GODEH & DEL OLMO – Prietos

Del Olmo, Mistah Godeh i Heavy Roots s’uneixen en un nou projecte que estrenarà disc al setembre. “Prietos” és el senzill preludi d’aquest disc que resulta de la fusió de ritmes jamaicans i urbans. La cançó s’inspira en el concepte del camí recorregut i que queda per recórrer, i per això el videoclip, realitzat per Jungle Slang, mostra imatges del viatge dels protagonistes pel Marroc.

Paranoid 1968 Ft. New Boix – Go get it

“Go get it” és l’última peça gravada per Paranoid 1968 amb la col·labo de New Boix, i la producció musical de Boixy. Ja ho deia la coneguda cadena d’electrodomèstics, «jo no soc tonto», i així ho demostren parodiant que són dependents d’aquesta gran superfície al videoclip dirigit per Víctor Imsomnia. El flow d’ambdós protagonistes passa sobre la base de Boixy com ganivet per mantega. Pel que fa al contingut, mentre que Paranoid deixa versos mítics, New Boix no para de parlar de la seua cacaua.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €