Gener i Donallop obrin un nou cicle dels Concerts a la Pèrgola

Aquest dissabte 21 de setembre, i de forma ininterrompuda fins a 14 de desembre, tornen els Concerts a La Pèrgola de La Marina de València. Un cicle de concerts que, ja s’ha convertit en tot un clàssic dels dissabtes al matí a la ciutat de València. Ara presenta una nova programació en la que de nou inclou una variada paleta de formacions internacionals, estatals i valencianes. Els valencians Gener amb Cante el cos elèctric i els mallorquins Donallop donaran començ a esta nova temporada.

12 concerts gratuïts

Concerts Pérgola 2019The Wedding Present, McEnroe, Texxcoco, Tachenko, Monterrosa, Inèrcia, Las Infrarrojas, Mediterranean Roots, Escarlates, Novembre Elèctric… Són sols alguns noms que completen les dotze dates d’un cicle que en poc temps ha revolucionat l’oci diürn i ajudat en la transformació del front marítim de la ciutat.

La trentena de propostes sonores que conformen el cartell de la Pèrgola de Cerveses Alhambra aquesta temporada (de setembre a desembre), destaca la qualitat, l’originalitat i la varietat artística. També destaca la presència rica i constant de dones sobre l’escenari i la simbiosi entre artistes locals, estatals i internacionals.

Les actuacions són gratuïtes i diürnes (de 11:30 a 14:30 hores), tot un tribut a la llum de la Mediterrània i una aposta ferma pels concerts oberts a tots els públics, des de la gent més jove a les famílies. Amb aquestes premisses, el cicle s’ha consolidant com el pla perfecte per arrencar el cap de setmana en una urbs amb condicions idònies per a la música a l’aire lliure i al costat del mar durant tot l’any.

Una experiència musical per gaudir sense pressa i amb els cinc sentits de la mà de Cerveses Alhambra. La cervesera segueix demostrant el seu suport a la música i maridarà els concerts  amb els seus principals varietats -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-. Al cicle també col·laboraran marques com Vermell, el vermut mediterrani d’elaboració artesanal, o Komba Fun & Learning.

Dates

Setembre

  • 21 GENER + DONALLOP
  • 28 THE WEDDING PRESENT + PUNXSUTAWNEY PHIL

Octubre

  •  5 LOS VOLCANES + LAS INFRARROJAS + CALIVVLA
  •  12 ATENCIÓN TSUNAMI + UNIFORMS + PEEPSHOW
  •  19 Festa Reggae: MEDITERRANEAN ROOTS + ESCARLATES
  •  26 DIAVLO + INÈRCIA

Novembre

  •  9 FIESTA SURFORAMA: SURFER JOE + Artistes per confirmar
  •  16 MEGANSITO EL GUAPO + LUNA KI + MIQUI BRIGHTSIDE + MONTERROSA
  •  23 BAYWAVES + LOIS + Y.O.Y.O.
  •  30 McENROE + LOS SARA FONTÁN

Desembre

  •  7 TEXXCOCO + BURNING CHICHI
  •  14 TACHENKO + NOVEMBRE ELÈCTRIC

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €