Vertigen alié! 2 youtubers es colen al nou Mestalla per explorar-lo

Dos youtubers anomenats Imix i Allprex es van colar fa uns dies a l’estadi Nou Mestalla, que es troba amb les obres paralitzades des de fa més de 10 anys. Ambdós, arribats des de Madrid i equipats fins les celles de material audiovisual, exploren l’esquelet de l’estadi valencianista i fan un reportatge fotogràfic i audiovisual de la seua “gesta”. Als vídeos podem veure com esquiven la seguretat del recinte amb ajuda d’un tercer implicat, situat a l’exterior. També, com posen en risc les seues vides arrimant-se en excés a la vora de les grades i saltant entre els pètals de les grades. Imatges de vertigen alié ja que, sense cap tipus de seguretat, s’arrisquen a una caiguda d’uns 25 metres d’altura.

 

Urbex

Imix gestiona un lloc web anomenat Exploraciones urbanas on publica extensos reportatges de les seues aventures urbanes. L’exploració urbana, també coneguda com urbex, ha augmentat la seua incidència últimament entre les inquietuds de diversos joves. Cada vegada més, apassionats de la fotografia i de l’audiovisual, s’infiltren en edificis abandonats i espais deshabitats, per sentir l’adrenalina i la inspiració d’estar a un lloc on fa anys que no hi ha estat ningú. Tal vegada, també aquesta afició ve incrementada per l’afany d’aconseguir eixos likes i seguidors a les xarxes que ajuden a augmentar l’ego digital. El que sí que deixen clar tota la gent que fa urbex, és que aquesta activitat comporta uns riscos i els assumeixen. Riscos físics, possibilitats de detenció i multes per violació de domicili i altres lleis.

A València no és el primer cop que passa, ja que fa uns anys altres dos joves youtubers van ser denunciats per FGV per recórrer amb barca les obres inundades de la T2.

Nou Mestalla

Foto extreta d’ExploracionesUrbanas.es

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €