Obrim el debat Festivern, ja no té els caps de cartell que tenia?

La setmana passada coneixíem el cartell de la 15a edició del Festivern. Una edició especial pel 15 aniversari que enguany comptarà amb 4 jornades de concerts i vora 40 actuacions de grups i solistes. Davant les opinions contrariades de molta gent, tal vegada nostàlgica d’èpoques passades, s’obria el debat Festivern. L’usuari de Twitter Álvaro @eltruc obria el següent fil amb el qual tractava d’explicar la seua opinió. Per què el cartell del Festivern 19-20 és aquest i no altre? Per què hi ha gent que diu que s’esperava més per aquesta edició? Què significa «esperar-se més»? Que posen els grups que t’agraden?

Tant Álvaro com el Festivern expliquen que falten molts grups que ja van estar l’any passat, que aturen la seua activitat o que simplement no poden acudir per dates o altres compromisos. La varietat musical està ahí ben visible, tal vegada falten els referents que totes tenim en ment, però estan forjant-se les bandes que agafaran el testimoni.

També està la qüestió de criticar per criticar al festival perquè posa en cartell un grup que no t’agrada. Que no t’agrade no significa que siga una mala decisió, perquè possiblement hi haurà gent que acudirà al Festivern únicament a veure eixe grup.

Álvaro continua la seua argumentació posant èmfasi en que grups com La Gossa Sorda, Obrint Pas etc, ja no tornaran. I amb el pas dels anys hi haurà gent que no haurà viscut mai un concert d’aquests grups però que viurà sentiments semblants amb algun dels grups del panorama actual.

Debat Festivern

Cartell 15a Edició Festivern

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €