Nou podcast de Tresdeu, Diàlegs d’Emma Tomàs amb Joan Baldoví

Benvingudes i benvinguts a la versió en podcast de Diàlegs, una nova ferramenta possible gràcies a Tresdeu.com! Descobrireu amb Emma Tomàs als protagonistes valencians que estan deixant empremta en la nostra societat. En aquests Diàlegs coneixerem a cantants, artistes, músics, periodistes, escriptores… I tot, d’una forma diferent! Què us sembla la idea? Us animeu a viure amb mi este viatge tan interessant? Ja disponible a iVoox, Spotify i pròximament a Apple Podcast.

Podcast Diàlegs

Emma Tomàs Diàlegs Podcast Comença de nou el curs i amb ell torna Diàlegs. Aquesta temporada hi ha moltes novetats, la política també serà protagonista. I podreu escoltar les entrevistes en versió podcast gràcies a la col·laboració amb  Tresdeu. Ara tindreu una versió més dinàmica i portable per escoltar-nos on vulgueu a través d’iVoox, iTunes o Spotify.

El programa d’Emma Tomàs inicia aquest camí amb el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, visita a Emma Tomàs. Una estona per a dialogar sobre els temps tan revolucionats que patim a la política estatal. De nou, s’aproximen unes noves eleccions i Joan vol deixar el seu missatge ben clar. Això sí, durant aquest capítol, coneixerem més a fons a un dels polítics valencians més estimats. Recordarem la trajectòria política que ha recorregut, des de Sueca fins al Congrés. Atentes i atents que ja comença Diàlegs. Si vols estar al dia, no dubtes en subscriure’t per a escoltar cada setmana un nou capítol!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €