Laura Rambla i Samantha de Cactus passen a la Fase 3 d’OT

Aquesta setmana s’ha celebrat a València el càsting de la nova edició d’Operación Triunfo. Entre les quasi 1.500 veus candidates hem pogut veure cares canegudes de Tresdeu i el panorama musical valencià. Com l’any passat, Samantha Gilabert vocalista de Cactus, va passar la primera fase cantat en valencià. L’altra veu familiar és la de Laura Rambla, estudiant de medicina i cantant de Talps, i que fa poc ha estrenat disc en solitari.

Ambdues han passat a la fase 3 d’Operación Triunfo després de superar 2 fases a València. Solament 11 candidates de València ho han aconseguit. Podeu veure a Laura a partir del minut 02:23:10 i a Samantha a partir del 00:25:41 com superaven la fase 1.

Fase 2

A la segona fase, Samantha va cantar en anglés, francés i castellà i ens va sorprendre amb una confessió. Va dir al jurat la seua condició especial. I és que empra audiòfons des de menuda perquè té un 60% de pèrdua auditiva.

Per la seua banda, Laura Rambla va decidir optar per cantar acompanyada de la seua guitarra. La estudiant de 4t de medicina va confessar que, al contrari del que va fer el també valencià José Antonio, ella sí que deixaria el curs per entrar a l’acadèmia.

Ara toca esperar una trucada telefònica i que acaben els següents càstings per altres ciutats, i veurem com es desenvolven a la 3a fase.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €