No perdràs la batalla amb la nova recopilació de videoclips valencians

Recuperem les recopilacions de videoclips valencians amb 5 noves peces audiovisuals amb les quals no perdrem la batalla. Tenim la col·laboració de JazzWoman amb els catalans Gertrudis i Suu, els debuts de dos nous projectes com són Pete Lala i Malparlat, una autèntica joieta cinematogràfica de la mà de Mueveloreina, i el sempre agradable mestissatge festiu d’El Kamión de la Basura.

Gertrudis ft Suu & Jazzwoman – Si tothom calla

“Si tothom calla” és la cançó triada per Gertrudis com avançament del seu nou disc d’estudi. Una cançó que compta amb les col·laboracions de la cantant barcelonina Suu i la rapera valenciana Jazzwoman. La cançó tracta de ser és un crit motivador per a tots aquells individus, associacions o grups de persones que lluiten per una causa. Els de la Garriga incorporen la música electrònica d’una manera desacomplexada, explorant la música pop festiva i portant-la a noves sonoritats. El videoclip ha estat rodat a diferents ubicacions de València, realitzat per Terral Studio.

Pete Lala – Colors

Pete Lala és un nou projecte neo-soul en valencià que ha nascut a l’Horta i “Colors” és el seu primer senzill acompanyat de videoclip. La cançó parla d’inquietuds creatives i de les visites que fan les muses per crear. Pete Lala són Marina Alcantud (piano i veu), Rafa Alcañiz (bateria) i Borja Flores (baix). El 15 de Novembre podreu escoltar a Spotify nous temes i el concert de presentació serà el 23 de novembre a Radio City València. L’elegant videoclip ha estat dirigit per Elhombreviento i hi han participat ballarines de l’escola Home Dance Estudio (Valencia).

Malparlat – Taronja

Malparlat és el nou projecte de rap en valencià d’Alfons Pérez (el Blüe), un dels pioners del rap en valencià. “Taronja” va ser el seu primer senzill, i parla de la situació de desempar social i polític de l’agricultura valenciana. La taronja valenciana és discriminada i substituïda per productes importats als nostres principals comerços i el de Nules ho deixa palés a la cançó. A més, també fa una crítica cap a l’ús que fan alguns del trap. El videoclip és d’Enrique Ferri, on podem veure al Blüe en plena acció agricultora, i algunes referències a la famosa cadena de supermercats valenciana. També disponible el nou tema “David Albelda“.

Mueveloreina – Dinero

L’últim videoclip de Mueveloreina és pràcticament un curtmetratge que combina acció real, animació i efectes especials. Amb multitud de referències, ens conta la història de 4 assassines professionals que pretenen consumar la seua venjança i carregar-se un capo mafiós. Sang, armes, arts marcials, en un videoclip molt treballat dirigit Carmen Torner i produït per Ryu Media, Helsinkipro i Mueveloreina.

El Kamión de la Basura – Aguachirri

Des del Baix Segura, el mestissatge d’El Kamión de la Basura ens porta un nou videoclip de la cançó “Aguachirri” pertanyent al seu disc Surcos. Ens costa fer-nos a a la idea de que anem cara l’hivern amb aquest videoclip sense pretensions exagerades i amb agradables metàfores visuals i referències amables a l’horta del Segura. Ha estat realitzat per Macwmba Audiovisual

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €