No perdràs la batalla amb la nova recopilació de videoclips valencians

Recuperem les recopilacions de videoclips valencians amb 5 noves peces audiovisuals amb les quals no perdrem la batalla. Tenim la col·laboració de JazzWoman amb els catalans Gertrudis i Suu, els debuts de dos nous projectes com són Pete Lala i Malparlat, una autèntica joieta cinematogràfica de la mà de Mueveloreina, i el sempre agradable mestissatge festiu d’El Kamión de la Basura.

Gertrudis ft Suu & Jazzwoman – Si tothom calla

“Si tothom calla” és la cançó triada per Gertrudis com avançament del seu nou disc d’estudi. Una cançó que compta amb les col·laboracions de la cantant barcelonina Suu i la rapera valenciana Jazzwoman. La cançó tracta de ser és un crit motivador per a tots aquells individus, associacions o grups de persones que lluiten per una causa. Els de la Garriga incorporen la música electrònica d’una manera desacomplexada, explorant la música pop festiva i portant-la a noves sonoritats. El videoclip ha estat rodat a diferents ubicacions de València, realitzat per Terral Studio.

Pete Lala – Colors

Pete Lala és un nou projecte neo-soul en valencià que ha nascut a l’Horta i “Colors” és el seu primer senzill acompanyat de videoclip. La cançó parla d’inquietuds creatives i de les visites que fan les muses per crear. Pete Lala són Marina Alcantud (piano i veu), Rafa Alcañiz (bateria) i Borja Flores (baix). El 15 de Novembre podreu escoltar a Spotify nous temes i el concert de presentació serà el 23 de novembre a Radio City València. L’elegant videoclip ha estat dirigit per Elhombreviento i hi han participat ballarines de l’escola Home Dance Estudio (Valencia).

Malparlat – Taronja

Malparlat és el nou projecte de rap en valencià d’Alfons Pérez (el Blüe), un dels pioners del rap en valencià. “Taronja” va ser el seu primer senzill, i parla de la situació de desempar social i polític de l’agricultura valenciana. La taronja valenciana és discriminada i substituïda per productes importats als nostres principals comerços i el de Nules ho deixa palés a la cançó. A més, també fa una crítica cap a l’ús que fan alguns del trap. El videoclip és d’Enrique Ferri, on podem veure al Blüe en plena acció agricultora, i algunes referències a la famosa cadena de supermercats valenciana. També disponible el nou tema “David Albelda“.

Mueveloreina – Dinero

L’últim videoclip de Mueveloreina és pràcticament un curtmetratge que combina acció real, animació i efectes especials. Amb multitud de referències, ens conta la història de 4 assassines professionals que pretenen consumar la seua venjança i carregar-se un capo mafiós. Sang, armes, arts marcials, en un videoclip molt treballat dirigit Carmen Torner i produït per Ryu Media, Helsinkipro i Mueveloreina.

El Kamión de la Basura – Aguachirri

Des del Baix Segura, el mestissatge d’El Kamión de la Basura ens porta un nou videoclip de la cançó “Aguachirri” pertanyent al seu disc Surcos. Ens costa fer-nos a a la idea de que anem cara l’hivern amb aquest videoclip sense pretensions exagerades i amb agradables metàfores visuals i referències amables a l’horta del Segura. Ha estat realitzat per Macwmba Audiovisual

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €