El mort viu, la sèrie sobre el ni-ni zombi

La sèrie El mort viu, coescrita i dirigida pel valencià Adrià Espí, va ser estrenada anit a la televisió local de Barcelona betevé. A les 21.45h es podrà veure cada diumenge aquesta sèrie d’humor negre, encara que també es pot veure ja tota la primera temporada (5 capítols) a la web de betevé. Ací teniu disponible per veure el primer capítol titulat La nata mata.

La sèrie

El mort viu és una sèrie de 5 episodis d’uns 30 minuts a meitat camí entre la comèdia i el drama, carregada d’elements fantàstics i d’humor negre. Narra la història de la família Gifra, formada per un ni-ni anomenat Llàtzer, el seu pare Joan i el seu germà Marc. Llàtzer sempre està molestant i, un dia, el seu pare l’acaba matant. Tot i això, el Llàtzer ressuscita. Però ser un mort viu no és fàcil i el Llàtzer experimenta dubtes existencials i problemes físics. Un ni-ni tornat a la vida amb mogudes existencials quasi religioses?

La sèrie està produïda per la productora catalana Compacto i al 2015 va guanyar el Premi Ondas a millor ficció per internet, tal i com ja us vam contar. El mort viu va estar creada com a treball fi de grau per Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel. Va estar dirigida per Adrià Espí, i escrita pel propi Adrià, Héctor Mas, Jordi Porcel i Marc Tinent.

Adrià Espí

El xativí Adrià Espí Marrahí es va graduar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. També té el Màster en Ficció: Cinema i Televisió per la Universitat Blanquerna Ramón Llull.  A banda de la sèrie El Mort Viu, ha sigut coguionista i codirector d’Apanyats, websèrie guanyadora a Millor Escena i Millor Muntatge al Web Rome Fest. Ha estat ajudant de direcció en el llargmetratge documental d’Antoni Canet, Calç Blanca, Negre Carbó (2015-2016).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €