Descarrega ‘Espremedors’, el nou disc de La Fúmiga

La Fúmiga publica el seu primer àlbum Espremedors (Halley Supernova), un projecte festiu i engrescador ple de referències i ritmes diferents. Va de l’ska-punk fins als sons més pop i llatins, amb una enèrgica esquitxada de bon rotllo i unes lletres subtils i quotidianes, a la vegada que combatives. El disc ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals i també disponible en descàrrega directa a la web de la banda d’Alzira.

>>>>DESCARREGA ESPREMEDORS<<<<

Fa només una setmana que La Fúmiga va presentar el primer avançament del nou àlbum, “Equilibrios infinitos”. I ara coneixem 3 cançons inèdites més: “El preparat” amb JazzWoman i Pupil·les, “Plàstic Àiland” i la cançó que dona nom al disc “Espremedors”. La Fúmiga ens porta un disc amb 10 cançons, entre les quals incorpora els senzills que ha anat llançant al llarg d’aquests mesos. Així trobem també les col·laboracions amb altres artistes de l’actual panorama musical als Països Catalans com Suu (Primera conjugació), Arnau de ZOO (La ferida), Flora d’El Diluvi, i Man de Vadebo (Mediterrània).

El proper 15 de novembre el disc serà presentat a la sala Moon de València amb les amigues de Pupil·les. Ja està tot venut, si eres una de les afortunades que a aconseguit entrada deus saber que després del concert hi haurà més marxa. La Comboi Party a La Peligro per acabar la nit més tropical-valenciana amb Nonai Sound i Dj-Rule.

*Foto de Garay Green

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €