Horaris Trovam 2019! Més de 50 actuacions a Castelló

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend torna un any més a la ciutat de Castelló de la Plana. Concretament aquesta setena edició es portarà a terme entre el dijous 7 i el dissabte 9 de novembre. Encara que, no oblidem que ja el dimecres 6 a a les 23:00, el Pub Terra acollirà la festa de Benvinguda amb el concert de María Guadaña. La programació artística es dividirà en tres grans espais: l’Auditori, els carrers de Castelló i el Teatre Principal. A continuació us la passem dividida per dies:

Dijous

Fira Trovam 2019

Divendres

Fira Trovam 2019Dissabte

Fira Trovam 2019

Programació

Fira Trovam 2019

León Benavente

Com podeu observar, la programació conjuga noms consagrats amb noves promeses. Hi predominen intèrprets autòctons, encara que també hi han representants estatals. A més, cal descartar una paritat real, 29 de les 58 propostes estan protagonitzades per dones o per bandes amb components femenines.

Per l’Auditori passaran noms com León Benavente, La Plata, Mishima, Lula, Júlia amb Clara Andrés, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Nomembers i Émbolo entre d’altres.

La televisió À Punt prepararà un escenari a la plaça de l’Hort dels Corders per on passaran Miquel Gil o El Diluvi. El dissabte tindrem a la Plaça Major una gran nit de mestissatge, rap i electrònica amb El Chamuyo, Suu, Tesa, La Fúmiga i Prozak Soup. Totes les actuacions seran gratuïtes excepte les de l’escenari del Teatre Principal. Podeu passar per aquest enllaç per adquirir les entrades dels concerts de León Benavente, Carles Dénia, Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló, Mara Aranda i Feliu Ventura.

Fira Trovam, no sols concerts

Amb el gran bagatge que han deixat les sis edicions anteriors,el Trovam s’ha consolidat com el punt de trobada del món professional de la música més important al País Valencià. I és que no sols hi hauran actuacions en directe, sinó que el públic i professionals assistents podran formar-ne part del Trovam deixant-se caure pels speed meetings, debats i conferències. De fet, hi haurà una presència molt destacada d’empreses, programadors, artistes, promotors i agents de la cadena de valor de la indústria musical.

Fira Trovam 2019

Luz Casal

Per exemple, dijous tindrem un debat íntegrament femení sobre el sector musical amb la presència de la cantant JazzWoman entre d’altres. També hi hauran diferents taller com per exemple un d’optimització i posicionament a Spotify. Divendres serà moment de parlar amb la cantant galega Luz Casal sobre la seua trajectòria. Podeu inscriure-vos encara si n’esteu interessades accedint a aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €