[Videolyric] Ciudad Jara dona veu a les represaliades amb “Siglos de golpes”

Ciudad Jara va irrompre el passat 13 de desembre amb el seu primer single, “La Canción del Pensador”. L’univers interior de Pablo Sánchez, líder, compositor i cantant de La Raíz. I des d’avui, la senda es continua estrenyent: des d’aquest dilluns 23 de desembre, “Siglos de Golpes” ja està disponible en totes les plataformes digitals. A més a més, ha estat acompanyada del seu respectiu videolyric, obra de l’estudi Óyeme. Una autèntica perla que s’alça com càntic en defensa de les dones, dels oblidats, dels sense nom, de tots els represaliats. Una perla que dona veu, que apodera i que romandrà intacta al llarg del temps. Una perla que porta l’essència indiscutible de Pablo Sánchez.

Un tema molt especial aquest “Siglos de Golpes”, que arriba pocs dies després de que Ciudad Jara esgoten totes les entrades per la seua presentació a la sala Joy Eslava de Madrid. I és que en només 13 hores, prop de 1000 ànimes es van sumar a aquest concert que, el 20 de març, unirà música i emocions.

Reserva el disc

Amb aquestes dues noves cançons, Ciudad Jara ens apropa, encara més, al seu àlbum debut. Donde Nace el Infarto veurà la llum el proper 7 de febrer: 12 cançons cuinades a foc lent als estudis de La Casamurada (Tarragona), sota la producció de Santos&Fluren. 12 cançons que van del rock fins a la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i inclòs el country o el funk. 12 cançons que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i eixa sensibilitat tan especial de l’artista. Un treball de lo més especial, que ja podem reservar a la web de Ciudad Jara.

Prepareu-vos per aquest viatge replet de màgia. Màgia que s’expandirà a passos agegantats i que suposarà l’inici d’aquesta nova galàxia, anomenada Ciudad Jara.

Siglos de Golpes Ciudad Jara

Foto: Bikus

Lletra “Siglos de Golpes”

Un trago por los maestros,
maestros que en sus trece,
aún conservan la memoria de la historia
en el exilio y sus caminos
Un trago por los cantantes
cantantes que no hacían gracia
pues cantaban contra el dueño de sus sueños
y sus delirios clandestinos

Cientos de vidas sin nombre que
Después de siglos de golpes en el panal
hoy salen como un tornado
Más de un millón de aguijones para empezar
A darle luz a la noche
La noche más larga
Después de siglos de golpes en el panal, hoy se ilumina la noche

Un trago por las mujeres
Mujeres que en talleres
Se tragaron la saliva con espinas
Artesanas del silencio
Un trago por los ausentes
Ausentes, desaparecidos
Poemarios emigrantes
Redoblantes de calvarios

Cientos de vidas sin nombre que
Después de siglos de golpes en el panal
hoy salen como un tornado
Más de un millón de aguijones para empezar
A darle luz a la noche
La noche más larga
Después de siglos de golpes en el panal, hoy se ilumina la noche

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €