Encara hi ha esperança si t’has quedat sense entrada per a Extremoduro

El passat 17 de desembre el mític grup Extremoduro llançava un comunicat des de les xarxes. En ell explicaven la separació del grup degut a un cúmul de circumstàncies. La falta de compenetració, apuntaven era la principal causa i preferien deixar-ho ara i quedar-se amb els bons records. Dos dies després anunciaven la gira final, la gira d’acomiadament. 16 concerts en 8 seus per tot l’estat que donarien començ el pròxim 15 i 16 de maig al recinte de la Marina Sud de València.

ACTUALITZACIÓ

Divendres 6 de març, a les 10 h, eixiran a la venda les entrades que estaven bloquejades, i a més, se sumen les que han aconseguit ampliar a les dates que van eixir al desembre. Venda d’entrades ací.

El grup extremeny que porta en actiu des de 1987 arrossega una legió de fans de totes les edats. No era molt difícil preveure que les entrades s’esgotarien, però que s’esgotaren totes les entrades de tots els concerts de la gira en un sol dia no entrava als plans de ningú. Arrel d’aquest fet, Extremoduro va haver de fer altre comunicat on expliquen el que faran per evitar que el màxim de persones possible es queden sense entrada.

Primer que tot recomanen que no compreu entrades en webs de revenda de l’estil de Viagogo. Després diuen que faran tot el possible perquè isquen a la venda el 10% d’entrades que tenien bloquejades per raons de logística. Per això, adaptaran tots els requisits tècnics per disposar d’una visibilitat i so perfectes. Per últim, no descarten ampliar els aforaments inclús fixar algun concert més. Així que l’únic que ens queda és esperar als pròxims comunicats d’Extremoduro per xarxes socials.

 

Extremoduro Gira Final

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €