[Vídeo] Coneix els guanyadors de la segona edició dels Premis Tresdeu

Com moltes de vosaltres sabreu, el passat dijous es va celebrar al Gala dels Premis Tresdeu 2019. Ja tenim el vídeo aftermovie per resumir tot el que va passar a la gala.

En resum, la nit va atorgar els premis als següents protagonistes:

Us deixem també amb la galeria de les guanyadores de la nit.

 

Entrevista Loren D – La Represa

Amb motiu dels Premis Tresdeu, La Represa se suma al reconeixement a una carrera a Loren D amb una entrevista on repassen la seua trajectòria. De l’època on Same i Nova decoraven València amb els seus graffitis, a la seua participació en els inicis de Machete en Boca, La Represa recorre la història de l’escena rap/hip-hop de la mà d’un dels seus testimonis privilegiats.

Durant l’entrevista podrem escoltar a amics del DJ de Benetússer, com Inar, Jezie, el Nega, Charly Efe i Tesa. Junts, descobrim les històries de formacions i artistes amb els que Loren ha col·laborat, com Nivel Oskuro, 13 Pasos, Valtònyc, Los Chikos del Maíz o Bajocero Che.

Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €