Dis-los que sí! Cactus i Prozak Soup presenten disc aquest dijous

Cactus i Prozak Soup, dos de les bandes valencianes del moment presenten aquest dijous els seus treballs recent publicats. Mentre que Prozak Soup estrenava el passat octubre el seu tercer disc Blablabla (Halley Supernova, 2019), Cactus estrenava en desembre el seu segon treball anomenat Roma (Halley Supernova, 2019).

El concert tindrà lloc a la sala 16 Toneladas de València, i encara podeu fer-vos amb al vostra entrada clicant ací. Us esperen el dijous 30 a les 22:00 hores i la vetlada comptarà també amb els Ding Dong System. Ací us deixem la col·laboració d’ambdues bandes “Dis-me que sí” que forma part del disc de Cactus. La tocaran en viu?

 

Concertàs

El concert de dijous, a banda de veure dos Cactus i Prozak tindrà un altre al·licient. Com tothom sabreu, Samantha la vocalista de Cactus es troba participant al programa de TVE Operación Triunfo. Així que òbviament no podrà estar dijous al concert i descobrirem la nova vocalista o si actuarà un holograma en el seu lloc tal i com ha bromejat els Cactus per xarxes. Els que també han confirmat la seua presència al 16 Toneladas són La Fúmiga, els quals també han col·laborat al disc Roma concretament a la cançó “Ens veiem on sempre“.

Per la seua banda Prozak Soup també compta amb alguna col·laboració al seu nou disc Blablabla. Curiosament, Laura Rambla, qui també es va quedar prop d’entrar a Operación Triunfo, els deixa la seua veu a la cançó “Tots els colors de la melangia“. Tanquen el cartell però obrin la nit, els Ding Dong System amb la seua eclèctica però encertada i festiva mescla d’estils.

Cactus i Prozak

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €