Amor, desamor i turbulències, escolta i descarrega ‘Roma’ de Cactus

Només un any i mig després de la seua irrupció en el panorama musical valencià, Cactus es consolida com un dels líders de l’escena electro-urban valenciana amb la presentació del seu segon disc, Roma (Halley Supernova).  Aquest nou àlbum és un cant a l’amor, i més concretament, al desamor. De fet, el seu nom, “Roma”, és la paraula “amor” al revés, ja que segons els membres de Cactus aquest disc “parla molt del desamor, és a dir, allò més oposat a l’amor”. El disc està disponible a totes les plataformes com Spotify i també per descarregar. Però abans, encara van estrenar un nou videoclip: “K pateo”.

Cactus – Roma

Com ells mateixos expliquen, la temàtica principal escollida és aquesta perquè l’han compost «mentre alguns dels membres del grup passàvem per etapes amoroses turbulentes». Tot i tenir una temàtica molt definida en la majoria de cançons, la versatilitat del disc és part de la seua riquesa, ja que s’hi pot trobar una gran varietat de gèneres i estils musicals. Roma ha estat produït artísticament pel reconegut Mark Dasousa, a l’Atomic Studio.

Amb només un any i mig de vida, Cactus s’ha posicionat com un dels grups de referència del panorama musical valencià, que no ha parat de créixer amb força durant els últims anys. Després del seu disc de debut a l’abril de 2018, que els ha dut a fer més de 50 concerts arreu dels Països Catalans, Cactus presenta ara el seu segon àlbum. Aquest disc tractarà de continuar consolidant el grup dins de la potent escena electro-urban valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €