No t’oblides els auriculars! 4 nous podcasts valencians per escoltar

Si eres amant dels podcasts i no trobes cap que s’acoble als teus gustos, hui et presentem 4 nous podcasts valencians per veure si et convenç algun. El consum de programes radiofònics ha canviat moltíssim durant els darrers anys, i augmenta el valor dels programes de podcast atemporals per escoltar on, com i quan vulgues. A més, la immersió de les plataformes Spotify i YouTube al món podcast li ha donat un gran impuls. Potser estem vivint la millor època del format podcast, un format transmèdia, molt més que ràdio.

Posidònia

Posidònia Produccions és una productora valenciana que crea ficció sonora en valencià, és a dir audiosèries. Si escoltes les seues sèries potser reconeixeràs les veus, ja que participen actors i actrius de doblatge valencians reconeguts. També hi participen altres famoses veus valencianes com Carquinyol, o Fran i Robert d’Atupa. Actualment tenen 3 audiosèries als seus canals de YouTube i iVoox: Russafa a la maleta (suspens), Tirant, les cares d’un cavaller (històric) i Missió: Renaissance (ciència ficció).

La Faràndula

La Faràndula és un nou podcast d’humor i sàtira fet per valencians a Barcelona. El programa busca ridiculitzar els principals aspectes rellevants de la societat com la política o la serietat de la vida adulta, així com la relació amb la faena i internet. A cada capítol tracten d’entrevistar a un personatge mort o de ficció que encaixe en el perfil de la cultura catalana com Ramon Llull, Ausiàs Marc o el Tio Canya. El podeu escoltar i subscriure-vos a la plataforma iVoox. El programa tenia una periodicitat setmanal però aquest 2020 encara no han publicat cap. Estem a l’espera!

Casella d’eixida

Si t’agraden els jocs de taula aquest és el teu podcast perfecte. Casella d’eixida és el podcast ideal també per si t’interessa introduir-te en aquest món. A cada capítol Carla Rubio i Carles Palanca parlen d’una categoria de jocs per fer un tast de tot el que hi ha disponible, i en trien un que represente el millor exemple en la seua categoria. Els podeu escoltar a YouTube, Apple Podcast i iVoox.

Els podcast d’Amàlia Garrigós

Després d’interrompre’s la seua etapa a Territori Sonor, Amàlia Garrigós torna a la ràdio de la mà de Beat Valencia, encara que aquesta vegada en forma de podcast. La periodista referent musical aporta la seua saviesa i experiència per a inaugurar els podcasts de la revista valenciana. Aquest nou podcast té una periodicitat mensual i amb una durada de 30-40 minuts analitza els esdeveniments més rellevants de l’escena musical valenciana. Escolta el podcast a iVoox.

Podcasts Tresdeu

Us recordem que Tresdeu també té els seus podcasts orginals: escolta i subscriu-te a:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €