Samantha a la Gala 2 d’OT: més mediterrània que el Mediterráneo

La Gala 2 d’anit d’Operación Triunfo ens va deixar una actuació impecable de la nostra favorita: Samantha. Juntament amb el seu company d’actuació, Jesús, van superar les inseguretats de la setmana preparant la cançó “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat. Tot i que les valoracions del jurat van ser ambigües, tant Samantha com Jesús van creuar la passarel·la i s’asseguren dues setmanes més a l’Acadèmia. Ací us deixem l’actuació de tall molt clàssic però senzill i encertat.

Gran actuació de Samantha

Cap a la meitat de la Gala 2, va arribar l’actuació de Samantha. El moment previ i més divertit va ser quan la parella va confessar que Samantha està ensenyant a parlar valencià. La frase clau va ser quan el presentador els va preguntar pels seus orígens mediterranis i Samantha va parlar del seu poble Beniarrés i va afirmar: «Més mediterrani que ser del Mediterrani…». Una vegada finalitzada l’actuació el jurat hi va fer una valoració neutra: «”Mediterráneo” és una cançó que transcendeix generacions i vosaltres heu assumit un repte molt gran.»

Una vegada finalitzades les actuacions van arribar les valoracions finals individuals, al moment més crític de la nit. Una altra setmana, Samantha no entrava entre les favorites del públic. Recorda que pots votar des de l’app d’OT a Samantha com a favorita, tens un vot al dia, sols necessites registrar-te amb el teu compte de Google o Facebook.

Samantha Gala 2

La valoració a Samantha de nou va ser molt neutra. Li recordaren que tenia la cançó més popular del repertori de la nit i per tant un gran repte. Una cançó que necessita un hàbit, repetir, repetir i repetir. I li recordaren que cada diumenge té un examen i el d’ahir el va aprovar. Així que hui toca esperar fins les 16:00 per descobrir quina cançó i amb qui li tocarà actuar a la tercera gala.

El altres protagonistes de la gala van ser Nick i Ariadna, ja que de la parella de nominats sols un continuaria al programa. I aquest va ser Nick, convertint-se Ariadna en la primera expulsada d’OT 2020. Pel que fa a les nominacions, aquesta setmana deureu votar entre Eli i Rafa. El favorit en aquesta ocasió va ser Flavio, el xic amb qui Samantha ha tingut una història durant les primeres setmanes del concurs com podeu veure al vídeo.

Etiqueta #elrOTllo20

Ha sorgit a Twitter aquest hashtag per conversar les gales en valencià. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta #elrOTllo20. A més de comentar a Twitter el vostre parer sobre OT 2020 s’està teixint també una xarxa en favor de Samantha i intentar que siga designada la concursant favorita de la setmana. Recorda que pots votar des de l’app d’OT a Samantha com a favorita, tens un vot al dia, sols necessites registrar-te amb el teu compte de Google o Facebook.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €