Kiko Tur apunta i dispara amb “Sí”, la primera cançó de NO LOGO

Kiko Tur, ex cantant dels enyorats Aspencat, avança la cançó “Sí” de No Logo, el seu nou projecte en solitari que publicarà el segell Halley Records. No Logo arriba després de dos anys de silenci de Kiko Tur per recollir l’herència dels Aspencat en un projecte reivindicatiu que transgredeix les fronteres i explora més enllà dels marcs normatius de l’art. La cançó “Sí” parla de les lluites compartides i celebra les petites victòries aconseguides per encoratjar-nos a continuar amb la lluita per un futur que ens pertany. I per acompanyar-la, aquest videoclip dirigit per David Freixanet (Drop&Vase) i produït per Celofan.

“Sí” és la cançó de tornada de Kiko Tur a l’arena de l’escena musical reivindicativa dels Països Catalans. Una cançó a pit descobert i a la intempèrie firmada amb el seu nou projecte en solitari, No Logo. Perquè és així com ens sentim en mig de la tempesta d’aquesta globalització neoliberal salvatge.Una cançó que posa al centre la importància de les lluites compartides i l’experiència quotidiana, amb els aprenentatges d’aquestes com a font de recursos per afrontar les onades que ens colpegen.

“Sí” és un mirall que ens reflecteix amb la cara d’una altra persona perquè, davant l’abisme només hi ha esperança des de la col·lectivitat i el suport mutu. Un crit de ràbia per celebrar les petites victòries assolides i encoratjar-nos per seguir lluitant, perquè seguim creient que tot està per fer i tot és possible!

La cançó “Sí” ha estat gravada, produïda i mesclada a Vic per Joan Borràs (Oques Grasses) i Ferran Casas. No Logo farà el seu primer concert el 28 de març com a cap de cartell de la Telecogresca i ja està confirmat al Festival Cruïlla el 3 de juliol, al Festival Ítaca el 20 de juny i al Canet Rock el 4 de juliol. Més informació a la pàgina web.

NO LOGO

Kiko Tur No Logo Sí

Kiko Tur. Foto: Marc Pons

NO LOGO és l’herència i l’únic retorn d’un dels grups més important del País Valencià, Aspencat. Després de més de dos anys fora dels escenaris, el seu cantant i fundador, Kiko Tur, torna amb un nou projecte reivindicatiu, pura essència Aspencat. NO LOGO, neix amb la voluntat de transgredir les fronteres i explorar més enllà dels marcs normatius de l’art i de les estructures socials. Una cerca de nous camins, un altaveu per a les noves sendes. Aquest disc i la posterior gira amb nou repertori i amb els grans hits d’Aspencat, és sense cap mena de dubte un dels més esperats del 2020.

Lletra “Sí – No Logo”

Ha arribat l’hora i vinc amb tot el que he viscut,
a la intempèrie, sense espasa, sense escut,
potser xoque contra un mur, jo…vinc previngut,
seré feliç quan desfasa tots els nucs,
quan parlen els muts, quan mane el sud,
quan la perifèria torne a creure en el futur.
Sí, soc perifèria però no soc marginal,
una víctima més de reforma laboral,
massa silenci acumulat, a l’extraradi,
jo vull fer cançons que signifiquen al precari,
ferro, fang i asfalt al diccionari,
la memòria col·lectiva no ve mai en el diari.

Jo soc tu, tu eres jo en aquesta cançó
Davant del precipici hi ha un mirall que soc jo
Jo soc tu, tu eres jo en aquesta cançó
El precipici és bandera i frontera, tot allò que som

Amb el pit nu
Soc una guerra
Les meues armes són per tu
Soc sang i terra
Cançons de guerra
Les meues armes són per tu

 

No em valen mesures sobre l’èxit i el fracàs,
si soc un “looser” me la trufa de veritat,
Xut a rebentar, vinc a dislocar,
eixe relat tan consensuat, tan imposat,
des de l’”Skyline” del despatx…….
Post-veritat i meritocràcia,
una mentida més d’aquesta pseudo-democràcia,
un fal·làcia més,
sabem que un canvi de govern sense el carrer no canvia res,
i jo he tornat a fer cançons per retrobar-me amb vosaltres,
des de l’abisme capgirar tots els marges,
carregar les paraules, apuntar i disparar-les
Vull conquerir el centre de totes les places

Jo soc tu, tu eres jo en aquesta cançó
Davant del precipici hi ha un mirall que soc jo
Jo soc tu, tu eres jo en aquesta cançó
El precipici és bandera i frontera, tot allò que som

Amb el pit nu
Soc una guerra
Les meues armes són per tu
Soc sang i terra
Cançons de guerra
Les meues armes són per tu

Amb el pit nu
Soc una guerra
Les meues armes són per tu
Soc sang i terra
Cançons de guerra
Les meues armes són per tu

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €