Com veu Cactus a la seua companya Samantha concursant a OT?

El portal web oficial d’Operación Triunfo 2020 ha oferit un extens reportatge sobre Cactus, aprofitant la participació de la seua vocalista Samantha concursant a OT. Resulta que el programa de Radio 3 Extra, Atrvpadxs, va dedicar tres dels seus programes a Cactus abans que Samantha entrara al programa. Eldemuro, Mik Kelen i Samantha van ser entrevistats amb motiu del llançament del seu últim disc Roma. A més, van fer un poc de repàs de la història del grup.

Com afronta Cactus la presència de Samantha a OT?

El reportatge, a més, recull declaracions dels companys de Cactus sobre la presència de Samantha a Operación Triunfo. Resulta que Cactus ja tenia dates tancades abans que Samantha entrés a l’Acadèmia. «Sent la sortida tan sobtada, hem hagut de reaccionar ràpid i buscar una substituta, ja que el grup es troba en un moment d’auge i clau de promoció i presentació del nou disc», asseguren a RTVE.es. De fet, a les xarxes hem pogut identificar que participen dos cantants noves com són Ana Campoy i Alba Terol, cantant de Tito Pontet (guanyadors del Premi Tresdeu 2019).

«El grup ha invertit i apostat fortament per Samantha com a part molt important de la imatge del mateix. Era un pilar molt important des de la fundació del grup i un element difícil de substituir, però hem pogut reaccionar bé i trobar algú», en declaracions a RTVE.es sobre la nova incorporació.

Cactus Sam

Sobre la continuïtat de Samantha en Cactus quan isca de l’Acadèmia, comenten a RTVE.es que és incerta. «Depèn de com li vaja, el que ella vulga, el que vaja bé a tots, el que li aconsellen. Molt difícil predir ara, el que sí està clar és que Samantha sempre serà Cactus i viceversa».

Així veuen a Samantha concursant a OT

Cactus no ha deixat de donar suport a Samantha des del primer dia a les seues xarxes socials. «Estem flipant, literalment flipant que no ens ho creiem», han dit a RTVE.es. «La veiem molt bé. Ha anat creixent i fent-se cada vegada més important i visible en el concurs fins convertir-se a dia d’avui en una de les concursants clau de l’edició. Estem segurs que arribarà molt lluny».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €