Com veu Cactus a la seua companya Samantha concursant a OT?

El portal web oficial d’Operación Triunfo 2020 ha oferit un extens reportatge sobre Cactus, aprofitant la participació de la seua vocalista Samantha concursant a OT. Resulta que el programa de Radio 3 Extra, Atrvpadxs, va dedicar tres dels seus programes a Cactus abans que Samantha entrara al programa. Eldemuro, Mik Kelen i Samantha van ser entrevistats amb motiu del llançament del seu últim disc Roma. A més, van fer un poc de repàs de la història del grup.

Com afronta Cactus la presència de Samantha a OT?

El reportatge, a més, recull declaracions dels companys de Cactus sobre la presència de Samantha a Operación Triunfo. Resulta que Cactus ja tenia dates tancades abans que Samantha entrés a l’Acadèmia. «Sent la sortida tan sobtada, hem hagut de reaccionar ràpid i buscar una substituta, ja que el grup es troba en un moment d’auge i clau de promoció i presentació del nou disc», asseguren a RTVE.es. De fet, a les xarxes hem pogut identificar que participen dos cantants noves com són Ana Campoy i Alba Terol, cantant de Tito Pontet (guanyadors del Premi Tresdeu 2019).

«El grup ha invertit i apostat fortament per Samantha com a part molt important de la imatge del mateix. Era un pilar molt important des de la fundació del grup i un element difícil de substituir, però hem pogut reaccionar bé i trobar algú», en declaracions a RTVE.es sobre la nova incorporació.

Cactus Sam

Sobre la continuïtat de Samantha en Cactus quan isca de l’Acadèmia, comenten a RTVE.es que és incerta. «Depèn de com li vaja, el que ella vulga, el que vaja bé a tots, el que li aconsellen. Molt difícil predir ara, el que sí està clar és que Samantha sempre serà Cactus i viceversa».

Així veuen a Samantha concursant a OT

Cactus no ha deixat de donar suport a Samantha des del primer dia a les seues xarxes socials. «Estem flipant, literalment flipant que no ens ho creiem», han dit a RTVE.es. «La veiem molt bé. Ha anat creixent i fent-se cada vegada més important i visible en el concurs fins convertir-se a dia d’avui en una de les concursants clau de l’edició. Estem segurs que arribarà molt lluny».

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €