L’amor que fem amb El Diluvi i més videoclips valencians

El Diluvi – L’amor que fem

El Diluvi publica un nou senzill acompanyat de videoclip. “L’amor que fem”, és una cançó dedicada a l’amor pur, una cançó pop amb reggae i sonoritats contemporànies, que parla de l’atracció i de viure un amor sense limitacions. El videoclip, que porta la signatura de l’estudi barceloní Futuro, recrea quatre quadres icònics de besos universals. Es poden reconèixer El bes de Gustav Klimt, també del noruec Edvard Munch, el de Toulouse Lautrec i Roy Lichtenstein.

Boürbon 666 – Esperit Salvatge

“Esperit salvatge” és la carta de presentació de la banda alzirenya de rock celta Boürbon 666. L’estrena ve de la mà del cantant i guitarrista del grup català Ebri Knight, Arnau Aymerich. “Esperit Salvatge” té un missatge clar i contundent: la necessitat d’enderrocar murs físics i socials que produïxen divisió a la societat actual. El videoclip ha estat filmat per Elhombreviento basat en una idea del propi grup, ajudats d’un projector i d’un bon grapat d’extres.

Poetas Puestos – El Club

El nou projecte de Charly Efe amb Teko, Kiko Evia i Carlos Sánchez, Poetas Puestos ha llançat el seu segon single: “El Club”. Aconseguint així fer el joc de paraules amb la famosa pel·li El club dels poetes morts. Aquest nou projecte de rap amb banda de rock busca socis per al seu club, així que si us agrada, només heu d’unir-vos mitjançant les xarxes socials. El videoclip realitzat per Under Films conjuga imatges de la banda amb fragments de pel·lícules.

Fuckop Family – Supercop Saiyan

Des d’Alacant, els Fuckop Family estrenen el nou tema i videoclip “Supercop Saiyan” amb la col·laboració del DJ i productor Leyi Bass. Un videoclip i tema amb una contundent crítica als professionals que vetlen per la nostra seguretat, tot ple de referències a Bola de drac amb una boja fusió de reggae, rap, funk, metal, hardcore, punk i drum and bass. El videoclip realitzat per Homeless Estudio està protagonitzat per Vince, de qui ja us vam parlar fa un temps.

Soledad Vélez – Perverso

El nou single acompanyat de videoclip de Soledad Vélez és “Perverso”. La xilena resident a València s’abraça al reggaeton amb aquest nou tema que conjuga el ritme llatí amb una aura electrònica indie. Les distorsions de la veu són xocants però efectives en un videoclip que destaca per unes animacions enriquidores del resultat final. Dirigit per Carlos Aparicio.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €