Escull recompensa i aporta als projectes valencians de Verkami

Hui arriba una nova recopilació amb 4 projectes valencians que busquen la teua ajuda a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. Recordeu que per cada aportació que feu, depenent de la quantitat, tindreu diferents recompenses. Es tracta de d’una websèrie, un film, un documental i el primer treball d’un nou projecte musical. Quatre projectes creatius valencians que pretenen fer realitat un somni i per això necessiten un impuls econòmic per fer-se realitat. Us deixem totes les dades i us animem a col·laborar en els que més us agraden.

TrapBANK | La serie

TrapBANK és un fals documental (o mockumentary) i comèdia similar al de sèries com The Office. TrapBANK ens mostra el dia dia de Niño Pobre i Ricky Muerto, tractant de tirar endavant una empresa que crea un banc de sons per a artistes de trap. El seu objectiu és fer-se rics i tindre un nom conegut en el panorama de la música urbana actual, però la falta de mitjans i finançament els farà dur el camí cap a l’èxit.

KIEREME MUXO, FILM

Kiereme Muxo és un projecte participatiu que vol aprofitar al màxim la plataforma Verkami. Els propis mecenes que facen una aportació al projecte, podran aportar una frase, una història, un desig, un pensament o el que consideren oportú per inspirar a l’equip de Kiereme Muxo. La narrativa s’anirà construint en base a les històries que els arriben, per així filar i arribar a conclusions.

Fusilados

Amb el documental Fusilados es pretén treure a la llum algunes de les històries que hi ha darrere de les persones afusellades al “paredón” Paterna. En aquest mur van ser assassinades 2.238 persones, cadascuna d’elles tenen la seua història i una família darrere. Així, es podrà mostrar la crueltat i el patiment d’aquestes històries truncades per aquest maleït mur.

Catarsis – Redcore

Catarsis és el primer EP de Redcore. Una evolució musical des del rock fins el post-metal i  metal core mas rude. Comptarà amb 8 temes amb la participació d’Oscar Roig a la bateria i a les veus Robert Cerdan (Novus Ordo), Marcos Torre (Mafalda), Joan Palomares (Prozak Soup) y J. Salem. Redcore és un projecte en solitari de Bruno M. (xBMGx), un guitarrista i compositor inquiet per la música.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €