El llegendari Toni de l’Hostal trau ara el seu primer disc: ‘Repom’

El passat 7 de febrer, el cantautor Toni de l’Hostal llançava un micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal de publicar el seu primer disc en solitari, Repom. A dia de hui i a falta de quasi un mes perquè finalitze la campanya no sols ha assolit el total de la suma demanada, sinó que a més la supera. No desespereu perquè tot i superar el 100% de l’objectiu marcat, podeu continuar fent les vostres aportacions i aconseguir les vostres recompenses. La iniciativa estarà en marxa en la plataforma Verkami fins a mitjans del pròxim mes de març.

Repom

Conegut per fer servir un valencià col·loquial molt personal i pel to humorístic de les seues composicions -ha cantat a la paella, a les falles i, fins i tot, s’ha atrevit a fer una versió de l’himne de la Comunitat Valenciana– Toni de l’Hostal plasmarà ara el seu estil en un LP.

Les 10 cançons que conformaran l’àlbum han estat produïdes pel músic Hèctor Tirado. Aquest guitarrista de Vila-Real ha col·laborat amb artistes com Pepa Cases, Josep Lluís Notari, Andreu Valor, Joan Villalonga, Mireia Vives i Borja Penalba, a més d’encapçalar el trio de blues Hèctor Tirado & The Flatmates. Ell s’ha encarregat d’arrodonir un projecte que es va posar en marxa l’any 2017. També col·laboren artistes com Andreu Valor, Cayetano Bravo, Òscar Briz, Paco Muñoz o Vicent Colonques.

Ara, gràcies a aquesta modalitat de finançament, qualsevol persona podrà participar en l’edició de l’àlbum. Com és natural, els mecenes rebran una recompensa en funció de la inversió realitzada sempre que s’arribe a la quantitat total demanada. Es poden fer aportacions des de 10 fins a 234 euros i, a canvi, s’ofereixen còpies del disc (en format digital, CD i vinil), samarretes, entrades per al concert de presentació i un recital privat de l’artista.

La posada de llarg de Repom tindrà lloc el divendres 3 d’abril a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), situat al carrer de Sant Ferran, número 12, de la ciutat de València.

Toni de l’Hostal

toni de l'Hostal

Nascut a l’Alcúdia, Toni de l’Hostal va posar en marxa un espectacle que combinava els monòlegs i les cançons fa quasi vint anys. Nomenat Figura Mundial durant el IV Encontre de Figures Mundials celebrat a La Ribera en 2004. Ha col·laborat també en la revista satírica La Cabota, en el programa Maemeua (Tele Sueca) i en el programa de ràdio Ciutat Tanatori (posteriorment, Kalebarraka). L’any 2010 va publicar el disc Mohâtros les valencianes amb la formació Les Mãedéus. També va formar part d’Els Ullals, quartet de rock que va debutar a principis del 2018 amb l’EP Riberenques.

Fotos: Xepo WS

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €