L’àlbum per al confinament de Nerea Sanfe

Nerea Sanfe

Ja tenim la segona entrega del #DiscConfinat. Si t’ho vas perdre ací pots llegir i escoltar la primera proposta que ens va recomanar Flora Sempere de El Diluvi. Una iniciativa que engegàvem, recordem, després de que el conegut artista sud-americà Jorge Drexler convidara als seus seguidors i seguidores a aprofitar el confinament i el temps lliure per escoltar els àlbums de les bandes o cantants favorits de principi a final. Que com també assegurava Josep Nadal en les seues xarxes socials són treballs que duen molts mesos de feina i ara és un moment idoni per desempolsar aquells que tenim en casa i escoltar-los tranquil·lament.

Arran d’aquestes reflexions des de Tresdeu hem proposat a amigues i amics que ens recomanen un disc per posar-se i escoltar amb placidesa estos dies. En aquesta segona ocasió ha respost a la nostra crida Nerea Sanfe, presentadora d’À Punt Media i també youtuber.

Abans de deixar-vos amb la recomanació de Nerea recordar-vos que tenim en marxa el hashtag #DiscConfinat, compartiu el vostre disc a revisitar amb el coixinet a Twitter o Instagram citant-nos i ens en farem ressò.

En el meu confinament un dels CD que més escoltaré serà ‘Dolç Atac’ d’Auxili. No és nou, el tinc ja fa uns anys però és un dels que més he posat en bucle al cotxe i a casa. Saber-nos de ‘pe a pa’ totes les cançons també ajuda… així que serà eixe CD i de segur que tota la discografia sencera de Lluís Llach (ma mare és super fan). Que tinguem sort!

Sense més dilació ací vos deixem amb Dolç Atac d’Auxili, la recomanació de la nostra amiga Nerea Sanfe. Recordeu escoltar-lo amb bons auriculars i compartir el teu disc preferit amb el hashtag #DiscConfinat!

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
24%
18
DIES
107,00 €
aconseguit de 450,00 €