Novetat! La Fallera Calavera online per jugar gratis

Ja es pot jugar al joc bàsic de La Fallera Calavera online amb un ordinador mitjançant la plataforma Tabletopia. Jugar a La Fallera Calavera online serà totalment gratuït, almenys fins que acabe el confinament. Ací teniu el videotutorial en el canal de YouTube de Zombi Paella on Enric Aguilar, creador del joc ens explica com jugar.

Instruccions

Tabletopia és una plataforma on hi han un fum de jocs de taula en versió digital. El primer que has de fer és accedir al joc mitjançant aquest enllaç. Important, la persona que crea la partida ha d’estar registrada, és adir crear un usuari. Es pot accedir amb compte de Facebook, Twitter, Steam o compte de correu electrònic. La resta d’integrants de la partida no cal que es creen un usuari.

Una vegada dins del joc s’ha de crear una sala de joc prement “Play online”. Ací crearem les característiques de la partida amb el número de jugadors, fer-la visible o privada, programar-la a una hora concreta del dia… En quant tingueu configurada la partida passeu l’enllaç a la resta de jugadors. El joc té un xat però es recomana crear un grup de Skype, Whatsapp o similar per poder comunicar-vos amb més fluïdesa.

Quan ja estiguen tots preparats hauran de donar a “Start”. Apareixerà la taula virtual, i un menú que solament podrà controlar l’amfitrió de la partida. I a jugar! Prement amb el botó dret sobre les cartes apareixeran les diferents accions que es poden fer. A més, si fas doble clic o prems espai sobre una carta es farà gran i podràs veure perfectament. Comenta Enric també que les cartes són de la 9a edició que encara no s’ha publicat físicament, per tant veureu que alguns textos de les cartes estan canviats. Qualsevol dubte ja sabeu que tant els perfils de La Fallera Calavera com de Zombi Paella estan actius per resoldre’ls. Passeu-ho bé i a jugar!

La Faller Calavera Online

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €