Endevina la recomanació de Vera (Mafalda) per al #DiscConfinat

Vera Carrión Disc Confinat Tresdeu

Ens anem al cap de setmana amb la calma de la nova recomanació per al #DiscConfinat. Ens envia hui la seua proposta Vera Carrión, cantant del grup del Camp de Túria, Mafalda. S’ha de dir que ha fet una miqueta de trampes i ens ha deixat dos recomanacions, però no ens hem pogut resistir a cap de les dos.

Recomane el disc de les persones boniques Laura Esparza i Carlos EstebanMare Natura” que va eixir fa res i on he tingut el plaer de col·laborar en una cançó anomenada “Corazón”. Recomane aquest àlbum per a viatjar ja siga per tot el nostre cos o pel món, mentre ens quedem a casa. Melodies, harmonies, arranjaments, detalls, ritmes, lletres precioses, plenes de sentiment. És com que tot el seu conjunt em transmet suavitat, calma, afecte, sense pressa, a foc lent. Connectes amb elles i amb el que conten. I et dóna caloreta. Escoltant aquest disc fan venir ganes de posar-se a fer música i això, almenys a mi, no m’ho aconsegueix traure qualsevol artista. Ho recomane per a totes les persones, tota l’estona. I en la mateixa línia de sensibilitat i meravella, no puc deixar de recomanar també el disc de María Arnal i Marcel Bagés: 45 cerebros y un corazón. És un disc que recorre d’una manera elegant, delicada i, al seu torn, contundent el món polític en què vivim, parlant des del antifeixisme, anticapitalisme, l’horitzontalitat assembleària i qüestionant també la social democràcia o la heteronorma a través de melodies i cançons que t’atrapen. Podria dir que “Canción total“, originalment del grup valencià Las Víctimas Civiles, és una de les meues lletres favorites de la vida.

Com vos diguem en tots els articles del #DiscConfinat sabeu que tenim el hashtag obert per a que ens envieu les vostres recomanacions d’àlbum per a la quarantena. Suma’t, envia’ns el teu #DiscConfinat i no oblides etiquetar-nos tant en Instagram com en Twitter. Sense més esperes allà va Mare Natura de Laura Esparza i Carlos Esteban.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €