Escolta Stay Home Safe, el nou single de Cactus

cactus eldemuro stay home safe

Cactus, publiquen “Stay Home Safe“, una cançó optimista i vitalista que vol centrar-se en el missatge esperançador que ben aviat tot haurà passat i podrem tornar a eixir als carrers.

Eldemuro ha volgut aprofitar aquesta situació excepcional de confinament per aportar el seu granet de sorra i orientar la seva lletra cap al final de tot això, quan veurem de nou la llum. Per això, la cançó deixa enrere el missatge de “queda’t a casa” per centrar-se en la recuperació i en la sortida pròxima, i recalca repetidament la frase de “demà ja eixirem“.

Així mateix, Cactus ha volgut enregistrar en el videoclip imatges que representen aquesta situació inaudita perquè més endavant puguem reviure-ho, tant per allò positiu com negatiu. És important, afirmen, “recordar allò que ha passat per veure quines conclusions podem extreure’n i així aprofitar més el temps quan gaudim de nou de llibertat“. De fet, les imatges utilitzades en el videoclip són aportacions de vídeos enviats per persones anònimes i seguidors “perquè tot el món pugua sentir el màxim d’identificat“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €