La cançó de Samantha era d’alt risc

Samantha Academia OT 2020

Per fi hem tornat a veure a Samantha i als seus companys i companyes de nou a l’Acadèmia d’Operación Triunfo. Ha sigut una setmana de tornar a posar la maquinària en marxa i de retrobaments, també amb els professors i les persones de producció (que no es veuen en el tir de càmera).

Ara les gales seran dimecres i el repartiment de temes dijous. Amb tots aquests canvis, la direcció del programa va ser benevolent amb els i les participants i abans que tornaren a Terrassa els van proposar fer una llista de cançons i bandes preferides. En la de Bruno s’hi trobava la banda uruguaiana No te va a gustar, Morgan en la de Maialen o la Celia Cruz en la de Nia i, per sorpresa de tots i totes, en la llista de Samantha hi havia la Quinta Estación, banda de Natalia Jiménez, membre del jurat d’OT 2020.

Una situació d’alt risc

Escollir eixa cançó per a la llista per part de Samantha com posar-la en el repartiment per part de Noemí Galera va provocar una situació incòmoda al jurat, que els va posar entre l’espasa i la paret, cosa que es va poder entreveure abans, durant i després de l’actuació. Si es vau fixar, les i els companys de la de Beniarrés pareixia que estigueren en un partit de tennis: mirada a Samantha, mirada a Natalia i així durant els quasi 3 minuts de cançó.

Finalment, el pitjor pensament es feia realitat: el jurat nominava a l’ex-cantant de Cactus per 4a volta. Però per sort la sang no va arribar al riu perquè pràcticament per unanimitat la resta de concursants la salvaven. Bruno i Flavio serien els nominats i un dels dos abandonarà la setmana que ve el concurs. Com va dir Roberto Leal en la pròxima gala ja sabrem 3 dels finalistes. Mentre arriba el nou repartiment de temes pregarem a la Mare de Déu de la Cova Santa per a que Samantha estiga entre aquestos/es tres la setmana que ve.

Tu què opines, va ser un encert posar la cançó en la llista? Creus que es mereixia la nominació?

Foto de portada: @OT_Oficial

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €