Notícies

L’entreteniment líder: els videojocs

Irene Muriana | 8 juny 2020

videojocs

Les notícies sobre l’augment de l’ús de Netflix, de Zoom, de Jitsi, de les xarxes socials o dels webinar durant els dies de confinament han estat nombroses. Resulta sorprenent que en aquest exercici de veure quines indústries han vist crescuda la seua activitat durant aquests dies, sempre s’oblide la dels videojocs i la pornografia; segurament les que més han crescut durant la quarantena.

Si parlem de la primera, descobrim que les descàrregues de videojocs per a telèfon intel·ligent durant la pandèmia han crescut d’una manera increïble. Segons l’informe “The Coronavirus (COVID-19): Impact on App Installs and Marketing Budgets” dut a terme per AdColony, les descàrregues haurien augmentat en un 34,7 % en el nou context i els ingressos ho haurien fet en un 35 %. Aquestes xifres són comparades amb les descàrregues durant la setmana del 24 de febrer.

Si ens fixem en els títols més descarregats a Espanya, veiem que el més demandat ha estat Score! Hero, seguit per Coin Master, Subway Surfers, Magic Tiles 3 i Square Bird. A la regió d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica aquesta llista varia una mica i queda de la següent manera: Coin Master, Ludo King, Subway Surfers, Dragon City i Brain Test: Tricky Puzzles. Fet i fet resulta que aquest sector de l’entreteniment mòbil s’ha convertit en el més demandat pels adults.

SUBWAY SURFERS, EL VIDEOJOC MÉS DESCARREGAT

Si pensem quin pot ser el videojoc més descarregat per a Android, ens ve al cap Candy Crush, Angry Birds o Pokémon GO. Però, en realitat, es tracta de Subway Surfers. El joc, que consisteix a recollir monedes i altres recompenses mentre el personatge corre i supera obstacles, va sortir en 2012 de la mà de Kiloo. Segons AndroidRank, el videojoc ha sigut descarregat entre 2012 i 2020 més de 1200 milions de vegades, seguit pel Candy Crush amb més de 985 milions de descàrregues i My Talking Tom amb més de 619 milions.

En canvi, Pokémon GO i Angry Birds Classic s’allunyen de les primeres posicions. Han sigut descarregats més de 495 milions i 470 milions de vegades respectivament, molt menys de la meitat que Subway Surfers.

Text original: Tecnonews / AMIC

, , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.