Estrenem “Sant Joan”, la cançó en valencià de Neus Ferri

neus-ferriSant Joan’ és el nou single de Neus Ferri, la cantant i compositora d’Alcoi, resident a l’illa de Menorca. Poc més d’un any després de la publicació del seu últim disc, ‘Canciones de Amor al Odio’, veu la llum aquest tema, cantat en valencià, el qual l’artista descriu com “una cançó d’amor que vaig escriure la nit de Sant Joan de 2017, acabada d’instal·lar a Menorca i enamorada d’ella i després de més de 15 anys sense escriure en la meua llengua. És una cançó d’amor romàntic que conté tant de sucre com de drama.”

El guitarrista Héctor Tirado s’ha encarregat de la producció musical. D’altra banda, la il·lustració de la portada ha sigut dissenyada per Estíbaliz Palau Barreiro i el vídeo va a càrrec d’Izarne Villaverde. Totes aquestes aportacions abracen el sentit de la cançó, recollint els seus matisos i aportant-ne d’altres nous.

Sant Joan’ és la mar contra les roques en la nit obscura, la manca de respostes contra el silenci, és un lament en meitat de la revetlla més bonica de l’any, quan ja no queden focs ni fogueres, quan tot queda buit i et trobes entre la història perfecta i el pitjor. En ella conflueixen els perquès i les ganes.

Amb ella, Neus Ferri volca novament els seus sentiments i sensacions més profundes, per tal de transmetre-les en forma de cançó: “És el meu petit regal a aquesta illa que ara és ma casa i als qui viuen en ella i que en aquest moment no podran celebrar la seua festa. Una senzilla cançó d’amor en temps en els que l’odi envaeix els mitjans, les converses i els pensaments de massa persones encara. Necessitem cançons d’amor, per plorar, per somiar, per somriure i contagiar-nos. Només l’amor hauria de ser viral.”

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €