ELS “TEMASSOS” D’ÈXIT INTERNACIONAL AMB VERSIÓ VALENCIANA (VOL. 4)

Ens encanta escoltar la música dels nostres artistes preferits, però sempre hi ha algú que agrana cap a casa i valencianitza “temassos” d’èxit internacional. No importa que siguen grups professionals o una colla d’amics que té ganes de passar-ho bé ni tampoc que ens facen morir de riure o, en canvi, que se’ns encongisca el cor. Al cap i a la fi, d’aquestes iniciatives ixen autèntiques joies. Us presentem quatre temes valencians que versionen cançons internacionals.

ENAMORA’T ONE MORE TIME – LÀUDER

Fa dos anys Làuder ens va regalar una paròdia sobre el tema “…Baby one more time” de Britney Spears. L’escenografia també és molt semblant a l’original: Làuder vestida de col·legiala com ho anava Spears; amb trenes, però, en aquest, la nostra Britney valenciana té el cabell obscur; amb una actitud innocent i enamorada, i en una pista de bàsquet. Sens dubte, un tema que reflecteix a la perfecció l’amor adolescent, una època en què perdem el cap per qualsevol persona.

TOTHOM TÉ EL SEU DOLOR – GENER

Passem d’una versió humorística a una més tendra. Al començament del confinament, Gener va fer públic al seu canal de Youtube i a les xarxes socials la seua adaptació al valencià d’”Everybody Hurts” de R.E.M, gravada en directe durant una actuació del grup el passat febrer a Picassent. Una cançó molt melancòlica i trista, però ens recorda que, malgrat tindre alts i baixos, mai estem sols.

GOSSA-TE-LA – CACTUS

En aquest tema, Cactus ha utilitzat la tornada del hit de l’estiu passat “Contando lunares” de Don Patricio, però  l’han portat al seu terreny emprant un sampler i aportant-li un estil proper al latin-trap i al boogaloo. El videoclip narra la història de seducció entre dos joves (els dos cantants del grup) en una festa. Sens dubte, un tema i un clip que ens conviden a ballar.

VOLAR – ASSEKES

En aquesta cançó, la banda de Benifaió (Ribera Alta) fa seu el mític tema “Ride” de Twenty One Pilots. Trenquen amb el so al qual ens tenien acostumats i aposten per noves sonoritats a través de guitarres, veus saturades, sintetitzadors i bateries experimentals. Tot això amb un estil pròxim al rap alternatiu amb influències del pop internacional.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €