Quiero que vuelvas, el nou single de Samantha!

Després de la seua participació en l’última edició d’OT 2020 on va arribar fins a la gal·la número 12, Samantha ens presenta “Quiero que vuelvas” el seu nou single, el primer després de la seua incorporació al catàleg de Música Global i Universal Music.

Quiero que vuelvas” és una cançó fresca, d’estiu que han escrit per a la de Beniarrés escrita Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i ha estat produïda pel també valencià Fernando Boix (Bombai, Polock…).

Samantha ens comenta que “Vaig triar aquesta cançó per la temàtica, melodia i frescor. Per a mi “Quiero que vuelvas” significa una nova línia de meta, en una carrera que jo sóc el meu únic rival. Res del que ve serà fàcil, però allà que anem!“. De fet des de de la discogràfica avancen que pròximament ens sorprendrà amb nous temes en els quals ja es troba treballant.

Com no podia ser d’altra manera la nova cançó de la beniarresina ja està en la nostra playlist de l’Estiu 2020, encara no la segueixes?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €