La nova cançó de Samantha en valencià!

Samantha publica en totes les plataformes digitals “Espere que tornes” es tracta de la mateixa cançó que va veure la llum el passat 27 d’agost i que ara la presenta en la nostra llengua. “Quiero que vuelvas” ja és tot un èxit amb més de 1.100.000 reproduccions al Youtube i superant el mig milió a l’Spotify, arribant al número 1 a Espanya, Argentina, Panamà, Perú i República Dominicana.

Pel que fa a “Espere que tornes” segueix sent la cançó fresca i de melodia encara més enganxosa si cap. L’han ajudada també en aquesta ocasió amb la llletra Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i ha estat produïda per Fernando Boix (Bombai, Sinsinati). La mateixa Samantha explica que va escollir aquesta cançó per la temàtica, melodia i l’aire fresc que per ella representava: “Aquesta cançó significa una nova línia de meta, en una cursa on jo sóc la meua única rival. Res del que ve serà fàcil, però allà que anem“.

La cantant de Beniarrés està sent capaç de tractar amb tota mena d’estils i el seu magnetisme ha estat clau per consolidar la seua base de fans que consta de més de 370k seguidors a Instagram i 146k a Twitter i més de 125k a Tik tok. I a tu? Que et pareix la primera cançó en valencià d’aquesta nova etapa de Samantha?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €