La Represa estrena temporada amb Enric Tàrrega

El Nou d’octubre del 2015 s’estrenava per Ràdio Godella La Represa, un programa d’entrevistes realitzat per gent de vint-i-pocs anys que naixia amb l’objectiu de donar veu a personalitats rellevants de la societat valenciana, tot amb una visió autocentrada.

Cinc anys després comença la cinquena temporada, amb l’última entrevista a Enric Tàrrega. Tal com es pot llegir a la necrològica publicada a El Temps, el material fou enregistrat l’estiu del 2018 i romangué inèdit fins que s’ha pogut restaurar. Després de la mort de l’històric militant valencianista, fer públic el seu testimoni esdevingué una obligació moral per al programa.

Enric Tàrrega milità en el valencianisme des dels primers anys 50. Des de les Joventuts de Lo Rat Penat, va conéixer a figures com Joan Fuster o Vicent Andrés Estellés. A banda de la literatura, participa en la creació de Comissions Obreres al País Valencià i en les primeres formacions polítiques, com el Front Marxista Valencià. En la vessant associativa, fou un destacat membre de la Societat Coral El Micalet.

Per a la cinquena temporada, La Represa entrevistarà a més testimonis de la vida cultural valenciana, com l’actor Juli Mira o la Youtuber Miss Tagless.

 

Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €