Notícies

El que falla d’À Punt segons Miss Tagless, una veritat que fot

Redacció | 28 gener 2020

Una de les valentúbers més veteranes Miss Tagless acaba de publicar a YouTube un reflexiu i valent vídeo sota el títol Què falla d’À Punt. En ell detalla, sempre des de la seua opinió, els motius pels quals la nova televisió pública valenciana falla. Tot i que Sílvia ha participat i col·laborat a diversos programes d’À Punt tant de televisió com de ràdio i ara en cap, remarca que aquest vídeo no és cap rabieta. En poc més d’un quart d’hora ens exposa punt per punt els aspectes que detecta que fallen a À Punt.

Per què falla À Punt?

Abans que res, recordeu que Miss Tagless es troba a la plataforma L’Aixeta i allí podràs veure abans que a YouTube els seus vídeos. Passant a comentar el vídeo, Sílvia parteix de coses bàsiques com que el nom triat per a la televisió no és el més encertat. Altra errada de partida és que li sembla una continuació de Canal 9. Després parla també del poc encertat inici que va tindre amb una graella pobra, i el contingut repetitiu.

Altres temes que tracta són la inconsistència d’horaris i emissions dels programes i la repetició constant de convidats i presentadors com Eugeni Alemany, tot i la seua professionalitat. I el que ella considera pitjor, episodis de blanqueig de certs personatges com Arévalo o David Suárez.

Eugeni Alemany

Quasi paral·lelament, l’usuari de Twitter Andrés Boix, professor Dret Administratiu de la UV exposava la seua opinió crítica també contra À Punt. Acompanyava el tuit amb les dades d’audiència d’À Punt del diumenge 26 i acusava la televisió de cutre, sense interés i masclista.

À Punt falla

Eugeni Alemany se sumava a la conversa per incidir en que À Punt té el problema de voler configurar una programació fixant-se en una gent que ja ha decidit no veure aquest canal.

À Punt falla

 

, , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Miss Tagless parodia Bad Guy de Billie Eilish | Tresdeu.com - 9 abril 2020

    […] en clau d’humor de cançons que estan de moda. Aprofitant la conjuntura ens canta sobre temes d’actualitat i en aquesta ocasió ha escollit Bad Guy de Billie Eilish i el “Queda’t en casa” […]

  2. La Represa estrena temporada amb Enric Tàrrega | Tresdeu.com - 10 octubre 2020

    […] Per a la cinquena temporada, La Represa entrevistarà a més testimonis de la vida cultural valenciana, com l’actor Juli Mira o la Youtuber Miss Tagless. […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.