Concerts homenatge per tancar l’Any Ovidi

Els pròxims 18 i 19 de desembre, l’Institut Valencià de Cultura presentarà en el Teatre Principal de València els concerts d’homenatge a Ovidi Montllor pel 25 aniversari de les seues vacances. A més, l’organització prepara també un concert al Teatre Principal de Castelló i un altre al Teatre Arniches d’Alacant, i acabarà l’any d’homenatges amb un especial concert a Alcoi el pròxim 6 de febrer. En ells participaran 13 grups i artistes valencians entre els quals es troben El Diluvi, Tardor, Smoking Souls, Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor o Clara Andrés, artistes que han inspirat la seua música en el llegat de l’alcoià, així com Toti Soler, guitarrista, fidel company de viatge i una de les persones que millor va conéixer a Ovidi.

El considerat com ‘Any Ovidi’ ha vist truncades moltes de les activitats commemoratives que tenia preparades. «Ja teníem previst aquest homenatge des de fa temps com un acte de justícia cultural a la figura d’un cantant i actor, Ovidi Montllor, un home que tenia les coses molt clares, i que 25 anys després continua estant vigent», afirma Abel Guarinos, Director general de l’Institut Valencià de Cultura.

Els concerts es realitzaran sota totes les mesures sanitàries corresponents i l’aforament serà limitat. La televisió autonòmica, À Punt, retransmetrà els concerts en diferit. Les entrades ja estan disponibles.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €