Escolta en exclusiva Llorer de Joe Pask i Laura Esparza

Sols un mes després d’Arrelar, l’artista alcoià i la seua banda presenten Llorer una cançó que compta amb la col·laboració de Laura Esparza, del duet Laura Eperza + Carlos Esteban. La seua veu carregada de dolçor i senzillesa posa la cirereta a una cançó que revisa el folk d’arrel i el porta per nous camins -afirmen des de La Fera CC, el col·lectiu que representa ambdós artistes.

En la cançó exclusiva que podem escoltar en Tresdeu trobem una bonica història de maduresa emocional on es barregen històries passades i altres que estan per vindre. La cançó ha estat produïda per Blai Antoni Vañó i és només un segon tast del disc que arribarà en 2021.

Joe Pask inicia un verkami per finançar ‘Jo i el món’

Després de dos primers EPs publicats al 2016 i el seu primer llarga durada ‘Salt‘ que va eixir en 2018, la banda Joe Pask busca finançament per poder traure a la llum ‘Jo i el món’, un segon disc d’estudi gravat i produït per Blai Antoni Vañó i que serà publicat a principis de 2021.

En este disc l’artista alcoià reflexiona sobre el fet d’encaixar la seua generació en un món que els ha tocat viure i com lluitar amb açò des d’un punt de vista artístic. Joe Pask volen que la gent siga part d’aquest projecte i que passe a ser un disc quasi col·lectiu, per això han preparat un projecte de micromecenatge amb recompenses diferents.

 

Foto de portada Mònica LLop.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €