Naix la plataforma de micromecenatge d’Escola Valenciana

Escola Valenciana presenta EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià. Aquest laboratori permetrà que entitats, grups de persones, associacions o persones individuals presenten el seu projecte i intentar assolir finançament perquè prosperen les seues iniciatives.

EscolaLAB s’ha presentat amb un vídeo promocional protagonitzat per la presentadora Nerea Sanfe. “Que vols impulsar un aplec a la teua comarca? Puja-ho a EscolaLAB. Que vols organitzar una trobada de muixerangues al teu poble? Puja-ho a EscolaLAB”. En definitiva amb EscolaLAB “podràs ajudar a finançar projectes innovadors i en valencià sabent que tots els teus diners van a la idea”.

Ja està oberta la crida a projectes que poden presentar-se al web escolalab.org i que s’avaluaran per part Escola Valenciana. A partir de març de 2021 es presentaran els projectes inicials seleccionats.

EscolaLAB, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el suport de la plataforma Verkami no vol ser una plataforma de micromecenatge com qualsevol altra. Un dels seus avantatges respecte a la resta és que les propostes seleccionades tindran un termini de fins a tres mesos per a assolir l’objectiu de finançament. A més, sense cap cobrament de comissió per part d’Escola Valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €