Programació de La Pèrgola fins a maig

El cicle La Pèrgola de Cervezas Alhambra de la Marina de València arranca en aquest 2021 amb 18 noves dates i 39 variades propostes sonores. Després d’adaptar-se a les noves directrius sanitàries, les últimes edicions han obtingut una bona acollida per part del públic i, amb aquesta nova edició, el cicle cerca continuar consolidant-se com un referent de l’oci cultural dels dissabtes al migdia.

The Tyets, Maluks, La Habitación Roja, Delafé, Chlöes Clue, Júlia o Ferran Palau són alguns dels noms que conformen el cartell de març a maig, en el qual destaca la qualitat, l’originalitat i la varietat artística de grups tant nacionals com locals, prestant especial atenció a la presència de formacions femenines.

Segons l’organització l’aforament no superarà les 400 persones i el públic gaudirà de les actuacions assegut, tal com marquen les directrius del Govern quant a la celebració d’espectacles culturals. Les entrades per a assistir a aquests concerts ja estan a la venda a través d’Enterticket a un preu de 5 euros (3 euros per als menors de 18, gratis per als menors de 3). A més, els directes es podran seguir des de qualsevol part del món en streaming a través dels canals de Youtube i Facebook de la Marina de València.

En definitiva un pla d’oci diürn diferent (de 11.30h a 14.30h) amb música en directe i al costat del mar, apte per a públics molt diversos. Vos deixem amb tota la programació fins al maig per a que s’agendeu els vostres preferits!

MARÇ
6 de març 2021 : Delafé + The Tyets
13 de març: El Buen Hijo + Carlota + Nawan
14 de març: Maluks + Tribade
20 de març: Koko Jean and The Tonics
21 de març: Chlöes Clue + Lavanda
27 de març: Ferran Palau + Júlia

ABRIL
3 d’abril: La Habitación Roja + Borja Mompó (Fiesta Love to Rock)
4 d’abril: Confeti de Odio + Menta + Francisco Mollá
10 d’abril: Colectivo da Silva + Color Sound
17 d’abril: Za! + Compro Oro
24 d’abril: Pumuky + Alberto Montero
25 d’abril: Novio Caballo + Johnny B. Zero

MAIG
1 de maig: Vera Fauna + Cuchillas + Xenia
8 de maig: Sr. Chinarro + Néstor Mir + Manu Ferrón
9 de maig: Chaqueta de Chándal + Carrera
15 de maig: Fiesta Reggae: Skeletors + Trinity Roots
22 de maig: Fiesta Surforama
29 de maig: Los Estanques + Yo Diablo

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €