El Piset amb Naiara Davó i Fran Ferri (1×03)


El Piset, el programa de Tresdeu, presentat per Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, i Àrtur Martínez, de La Fúmiga, han realitzat la tercera ronda d’entrevistes per tal de trobar als seus perfectes companys o companyes de pis. Amb motiu del 25 d’abril, s’ha parlat de “Batalles perdudes i altres decepcions“. Un tema que als nostres convidats/es no els sona de nou. Els diputats per Podemos i Compromís, Naiara Davó i Fran Ferri respectivament, en saben de batallar a les Corts Valencianes.

Aquest capítol ens porta una sorpresa. Marta Meneu, de La Prestatgeria, estrena nova secció dins del Piset parlant d’himnes. I com no, l’ha iniciat explicant que els valencians ho celebrem tot, fins i tot batalles perdudes.

Al fil del tema de la conversa, Fran Ferri ha confessat que la seua batalla perduda en la joventud era no anar a classe el dia que plovia. I Naiara Davó es va iniciar amb el xinés, però s’ha quedat amb una experiència que no va proliferar. Si més, als del Piset els uneix la batalla perduda per excel·lència, lluitar contra la procrastinació.

Passant a altres batalles, Ame i Àrtur junt amb Fran i Naiara s’han llançat a fer una batalla de galls a la seua manera. On s’ha alçat victoriós un guanyador o guanyadora, que podràs descobrir en veure el tercer capítol. Amb aquest, uns amics i amigues més que passen per casa, però la llista continua.

El Piset el podràs veure en primícia des del canal de Youtube de Tresdeu, tots els diumenges a les 19 h estarà disponible. Nosaltres hi serem des de moments abans en el xat comentant-lo. Així que per a no perdre-t’ho, no oblides subscriure’t i donar-li a la campaneta! T’esperem en El Piset.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €