El Piset amb Jazzwoman i Jonatan Penalba (1×04)

El Piset, el programa de Tresdeu, presentat per Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, i Àrtur Martínez, de La Fúmiga, continuen realitzant entrevistes per tal de trobar als seus perfectes companys o companyes de pis. Amb motiu del dia de les persones treballadores, 1 d’abril, s’ha parlat de la “faena”. Per fer-ho, han estat convidats a casa Jazzwoman i Jonatan Penalba, que ens han revelat, entre altres coses, quin va ser el seu primer treball.

En aquest episodi, la secció que passa a ser nomenada com “L’habitació de Marta”, de Marta Meneu, ens porta la vida adulta i treballadora explicada amb un videojoc. La qual cosa acaba amb la suposada jubilació, però hi han diversos nivells per davant que s’han de superar.

Ame de menuda volia ser “pluriempleada”, un somni un poc dispar al de la resta de la societat. Al fil d’això i com que la cosa va de jocs, Àrtur se n’ha inventat un en el qual han d’anar dient diferents treballs que hagen tingut fins a quedar-se sense opcions i ser eliminats. Al final ha quedat un o una guanyadora, que podreu descobrir en veure el quart capítol, sent la que més feines diferents ha realitzat. Endevineu que treballs han tingut els i les nostres artistes?

El Piset ja es troba disponible al canal de Youtube de Tresdeu, des d’on el podràs veure en primícia tots els diumenges a les 19 h. Nosaltres hi serem des de moments abans en el xat comentant-lo. Així que per a no perdre-t’ho, no oblides subscriure’t i donar-li a la campaneta! T’esperem en El Piset.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €